Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 7 ani de la cununia civilă. Mesajul transmis de actriță

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat șapte ani de la cununia civilă, iar actrița a transmis un mesaj special cu această ocazie.

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 7 ani de la cununia civilă. Mesajul transmis de actriță

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au sărbătorit șapte ani de la cununia civilă. Actrița a transmis pe contul personal de Instagram un mesaj emoționant cu această ocazie. 

Laura Cosoi și soțul ei formează unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Actrița și Cosmin Curticăpean s-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit și au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara. 

În ziua în care Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aniversat șapte ani de la cununia civilă, actrița a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o serie de imagini cu partenerul ei de viață și cu fetițele lor. Vedeta a fost împreună cu familia ei la festivalul Untold, iar ulterior au preferat să-și petreacă timpul într-o atmosferă rurală.

„Azi se împlinesc 7 ani de la cununia civilă. Ziua a început la @untoldfestival, a continuat cu o masă alături de prieteni în centru vechi și s-a încheiat la țară, plimbându-ne pe dealuri cu căruța, la apus. Am apucat să ne întindem și noi câteva minute pe iarbă, în timp ce copiii își spălau prunele și roșiile în apă rece de fântână. Închid ochii, simt mirosul pământului încins, porumbul copt, dorul de copilărie și iubirea infinită ce-mi cuprinde sufletul! Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Foto: Instagram

Într-un interviu pentru unica.ro de acum câteva luni, Laura Cosoi a vorbit despre începutul relației cu soțul ei. Actrița a mărturisit că la vremea respectivă, când presa nu știa cine este partenerul ei, se deghiza în diferite personaje, astfel încât nimeni să nu-și dea seama de identitatea lui. 

„La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi.”

Citește și:
Vedeta PRO TV Roxana Hulpe s-a logodit la UNTOLD: „Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people