Vedeta PRO TV Roxana Hulpe s-a logodit la UNTOLD: „Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul”

Roxana Hulpe, una dintre vedetele postului de televiziune PRO TV, s-a logodit la UNTOLD 2022.

Vedeta PRO TV Roxana Hulpe s-a logodit la UNTOLD: "Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul"

Roxana Hulpe, una dintre vedetele postului de televiziune PRO TV, s-a logodit la UNTOLD și a împărtășit marea veste cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea PRO TV s-a logodit cu Bogdan Rădulescu, omul de afaceri cu care are o relație de ceva timp, iar momentul special când iubitul i-a oferit inelul de logodnă a avut loc chiar pe stadionul unde în aceste zile se desfășoară festivalul UNTOLD.

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, este mesajul transmis de prezentatoarea de la Pro TV, pe contul personal de Instagram alături de o imagine surprinsă în momentul special al cererii în căsătorie.

Cine este bărbatul cu care Roxana Hulpe s-a logodit la UNTOLD

Bogdan Rădulescu, cel cu care Roxana Hulpe s-a logodit la UNTOLD, este un om de afaceri, care a înființat festivalurile Untold și Neversea împreună cu Edy Chereji.

Relația dintre Bogdan și Roxana nu datează de foarte mult timp și spunem acest lucru deoarece în 2020, în timpul pandemiei, prezentatoarea era logodită cu un alt bărbat, destul de cunoscut în România. Fostul ei partener este Alex Petricean, cunoscut pentru participarea la MasterChef, devenind ulterior unul dintre cei mai apreciați tineri chefi din România.

„Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) În ziua în care l-am cunoscut, am fost să filmez cele mai bune restaurante care au fost premiate. Am intrat în restaurantul respectiv și l-am văzut pe Alex și am știut. Era așa… foarte arogant și asta mi-a plăcut la el. După aceea, am vorbit cu el și mi-am dat seama că omul ăsta chiar știe ce face. Și pe mine mă atrag oamenii care fac cu dăruire ceea ce fac. E și frumos, e și deștept”, spunea Roxana Hulpe, înainte de a se despărți de fostul său logodnic.

Citește și:
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță. Ce destinație spectaculoasă a ales cuplul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people