Gestul făcut de soțul Laurei Cosoi cât timp actrița era în travaliu

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit recent părinți pentru a treia oară.

Gestul făcut de soțul Laurei Cosoi cât timp actrița era în travaliu

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Laura Cosoi a devenit din nou mamă. Vedeta a născut o fetiță, al cărei nume este Lara. Actrița și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, le mai au împreună pe Rita și Vera. 

Laura Cosoi obișnuiește să împărtășească des detalii ce țin ce viața ei de familie. Într-un articol publicat pe blogul personal, actrița a dezvăluit cum a decurs experiența de a naște pentru a treia oară natural. 

Lara s-a născut aproape de 40 de săptămâni. A fost super docilă în sarcină și pot spune că aproape nu m-a deranjat. I-am acordat și eu cât timp a avut nevoie ca să se pregătească și ea. (…) Contracțiile s-au declanșat pe 23 iunie, noaptea, în timp ce dormeam, dar a mai durat până am mers la maternitate. Oricum, îmi propusesem să stau o parte din travaliu acasă și în plus, am vrut să mă conving că durerile acelea chiar anunță nașterea. Cu două zile înainte, se întâmplase să am contracții la fel de puternice de am crezut că voi naște, dar până la urmă, s-au dovedit a fi alarmă falsă. Lara a mai avut nevoie de un pic de timp. Așa că înspre dimineață am făcut „testul NoSpa” – mămicile știu despre ce e vorba – și am așteptat să văd rezultatul. Cum durerile nu au încetat, a fost un semn clar că micuța Lara s-a hotărât să vină pe lume”.

În același articol, Laura Cosoi a povestit și care a fost gestul pe care l-a făcut soțul ei, Cosmin Curticăpean, cât timp ea se afla în travaliu.  

„De această dată, Cosmin a putut fi alături de mine, ceea ce a contat foarte mult. Este un suport emoțional extraordinar și în plus, se pricepe să creeze atmosferă! A pus muzică pe toată perioada travaliului și, la fel ca în momentul nașterii Verei, am ascultat imnul Ave, Maria!”

Laura Cosoi a făcut mărturisiri și despre trăirile resimțite atunci când a văzut-o pentru prima dată pe fiica ei, Lara. Soțul actriței a fost alături de amândouă în acel moment și a fost copleșit de emoții. 

„Lara a fost super scumpă în momentul primei întâlniri. A plâns un pic, apoi s-a atașat imediat la sân. Cuvintele mi se par neputincioase să descrie cât de dornică eram să o cunosc, să o ating și să o miros – acel parfum inconfundabil de bebeluș nou-născut, miros de puritate. Alături de noi a fost Cosmin care ne-a cuprins emoționat pe amandouă în brațe și spunea încontinuu că este perfectă”, a mai transmis Laura Cosoi pe blogul personal. 

Citește și:
Sore, dezvăluiri despre relația actuală cu tatăl fiicei sale, după ce s-au despărțit: „Am gestionat bine situația'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people