Laura Cosoi, mesaj despre acceptarea de sine: „Ai îmbătrânit? Și ce dacă?”

Laura Cosoi a publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le îndeamnă pe femei să se accepte așa cum sunt și să fie împăcate cu trecerea anilor.

Laura Cosoi, mesaj despre acceptarea de sine: "Ai îmbătrânit? Și ce dacă?"

Laura Cosoi a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj prin care și-a expus părerea cu privire la femeile care aleg să își retușeze pozele și care nu se acceptă așa cum sunt. 

Laura Cosoi își începe mesajul menționând că se află în Dubai și că realizează că suntem diferiți, atât ca oameni, cultură, cât și civilizație. Vedeta vorbește despre cum femeile nu se mai acceptă așa cum sunt cu adevărat și tind către un ideal, iar din acest motiv ajung și să exagereze și să nu se mai regăsească. „În momentul ăsta sunt în Dubai și realizez cât suntem de diferiți ca oameni, cultură, civilizație… din clipa în care deschid ușa și dau nas în nas cu altă nație. Pe scurt, femeile ajung să nu se mai accepte pe ele însele așa cum sunt și să se raporteze la un prototip. Să ajungă, cu exagerările de rigoare, fără fond.”

Mai mult, Laura Cosoi precizează în mesajul publicat pe Instagram faptul că, în opinia ei, cel mai bine e să fii împăcat cu trecerea anilor, normalizând astfel discuția despre a te accepta așa cum ești, dincolo de modul în care anii își pun amprenta asupra ta. „Care-i treaba cu retușul pozelor vs naturalețe? Ai îmbătrânit? Și ce dacă? „Fentarea” timpului nu ne oferă anii înapoi. Cel mai bine e să fii împăcat cu trecerea lor inevitabilă. Să te încarci cu experiența frumoasă a anilor împliniți și să îi faci de calitate pe cei care vor veni. În rest, e sănătos să fii în acord cu alegerile făcute!”, se arată în mesajul publicat de Laura Cosoi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)


Mesajul Laurei Cosoi a stârnit o serie de discuții serioase în comentarii. „Ce legătură este între a fi diferiți ca nație și operațiile estetice? Sunt de acord cu tine, dar nu văd legatura”, a fost unul dintre comentarii. Laura Cosoi a ținut să răspundă și să facă anumite precizări. „În Dubai găsești un mix foarte interesant. De la franțuzoaice pur naturale, arăboaice mega îngrijite și până la alte nații mai „sofisticate” dar care încep să semene între ele. Națiile zic!”, a răspuns vedeta.

Comentariile nu s-au oprit aici, iar mai multe persoane au ales să își exprime părerea cu privire la confesiunile făcute de Laura Cosoi. Multe dintre comentarii aduc în discuție tinerele și adolescentele care își iau drept exemplu vedetele și influencerii din mediul online și care, în unele cazuri, împărtășesc o imagine diferită față de realitate. „90% dintre „vedete și influenceri” își retușează pozele, dar problema nu este aceasta… singura îngrijorare este că adolescentele și nu numai le iau ca exemplu. Trist”„Așa este! Nu vreau să pară că judec pe cineva, însă mi se par exagerate și toate operațiile estetice aflate în „trend”… Doamne, cu ce ne pot ajuta acele buze imense și inestetice?!”, „De acord, faptul că numai poze retușate găsești pe multe profile (adică retușate chiar și pozele cu hashtag nomakeup day?), le face pe multe femei și mai ales fete mai tinere să uite sau chiar să nu realizeze diferența dintre online și realitate. Să creadă că înspre asta trebuie să tindă și este de-a dreptul trist. Din fericire avem opțiunea să dăm unfollow și să urmărim doar exemple care ne inspiră și mă bucur că pare că apare un nou trend să demascăm astfel de practici” , „Foarte frumos spus!!! De 3 ori bravo!! Mă bucur mult să văd că sunt și persoane publice care gândesc normal!!” , „Ați rămas puține cu gândirea asta”, sunt câteva dintre comentariile primite de Laura Cosoi.

Citește și:
Irina Rimes a dezvăluit detalii despre relația sa cu David Goldcher

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people