Lady Gaga a postat poze nud pe Instagram, fără nicio explicație suplimentară

Lady Gaga nu ezită să ne surprindă mereu cu aparițiile sale excentrice, dar de data aceasta putem spune că ne-a lăsat fără cuvinte.

Lady Gaga a postat poze nud pe Instagram, fără nicio explicație suplimentară

Lady Gaga a postat o serie de fotografii pe contul ei de Instagram, urmărit de aproape 30 de milioane de fani din întreaga lume, imagini în care apare complet goală. Fotografiile au fost făcute de Eli Russell Linnetz, cel care a regizat videoclip-ul lui Kanye West, `Famous`.

https://www.instagram.com/p/BnB73UWn3X_/?taken-by=ladygaga

Mai mulți fani cred că imaginile sunt mai de grabă rigide decât glam, și se întreabă dacă artista colaborează cu Linnetz pentru un nou proiect, având în vedere că ultimele 18 fotografii de pe contul ei de Instagram au fost suprinse de renumitul fotograf.

https://www.instagram.com/p/BnB8IiZH-p2/?taken-by=ladygaga

Artista a fost fotografiată în timp ce își pune dresurile, într-o cameră în fundalul căreia se poate observa un bărbat stând pe canapea. Într-o altă fotografie, Lady Gaga apare într-o pereche de dresuri albe, papuci și un sutien din silicon, cu o coafură specifică lui Dolly Parton și un make-up intens, smokey eyes.

https://www.instagram.com/p/BnB8MYhHAhG/?taken-by=ladygaga

Deși Lady Gaga nu a dat nicio explicație în descrierea imaginilor, este foarte posibil ca acestea să fi fost făcute în scopul promovării seriei de concerte pe care artista le are programate pentru perioada următoare, în Las Vegas. Spectacolele intitulate `Lady Gaga ENIGMA` și `Lady Gaga JAZZ & PIANO` vor debuta pe 28 decembrie și se vor desfășura până în toamna anului 2019.

Citește și:
Lady Gaga a vorbit despre sănătatea mintală și despre cum să-i ajutăm pe alții

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people