Lady Celia Vestey, nașa Prințului Harry, a murit la vârsta de 71 de ani

Lady Celia Vestey era nașa Prințului Harry și o prietenă apropiată a familiei regale.

Lady Celia Vestey, nașa Prințului Harry, a murit la vârsta de 71 de ani

Lady Celia Vestey a decedat în acest weekend, la vârsta de 71 de ani, iar anunțul a fost făcut de către familia acesteia în ziarul Daily Telegraph.

„Celia Elizabeth. A murit brusc, dar liniștită, sâmbătă, 28 noiembrie, la vârsta de 71 de ani. Soția adorată a lui Sam. Mama mult iubită a lui William, Arthur și Mary și bunica iubitoare a lui Frankie, Ella, Sam și Cosima. Înmormântare privată, dedicată familiei”, anunța comunicatul din Daily Telegraph.

Potrivit The Sun, Prințul Harry le-a transmis celor trei copii ai Celiei un mesaj de condoleanțe.

Lady Celia Vestey a fost unul dintre cei șase nași ai Prințului Harry, aleși de Prințul Charles și de Prințesa Diana. Aceasta a participat atât la botezul lui Harry, cât și la nunta acestuia cu Meghan Markle din 2018. În plus, Lady Celia Vestey făcea parte din cercul de prieteni apropiați ai Reginei Elisabeta a II-a, alături de care a fost văzută deseori la diverse evenimente oficiale.

Recent, Regina Elisabeta a mai pierdut două persoane apropiate. Lady Moyra Campbell, una dintre prietenele sale, a murit în urmă cu câteva săptămâni la vârstă de 90 de ani. Iar Lady Elizabeth Shakerley, verișoara Reginei, s-a stins din viață la puțin timp după aceasta.

De asemenea, și Prințul William și Kate Midleton au pierdut la sfârșitul lunii noiembrie un membru important al familiei lor. Cei doi au anunțat pe contul lor oficial de Instagram că Lupo, câinelor lor, a decedat. Cuplul regal a postat o imagine cu acesta, însoțită de următorul text: „Din păcate, weekendul trecut, câinele nostru Lupo a murit. A făcut parte din familia noastră în ultimii nouă ani și ne va fi foarte dor de el. – W & C”.

Lupo a făcut parte din familia regală încă din 2011, când William și Kate l-au primit drept cadou de nuntă de la părinții Ducesei de Cambridge. De-a lungul timpului, acesta a apărut adesea în fotografiile familiei, inclusiv în una dintre primele imagini oficiale ale Prințului George.

Citește și:
Meghan Markle a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people