Kirsten Dunst nu doreste sa slabeasca pentru niciun rol

Kirsten Dunst nu doreste sa slabeasca pentru niciun rol, nici macar pentru unul in filmul regizat de Sofia Coppola, "The Beguiled".

Kirsten Dunst nu doreste sa slabeasca pentru niciun rol

Kirsten Dunst nu doreste sa slabeasca pentru niciun rol, spunand acest lucru chiar intr-un interviu pe care l-a realizat alaturi de Sofia Coppola, cea care a regizat „The Beguiled”.

Kirsten Dunst joaca alaturi de Nicole Kidman, Elle Fanning si Colin Farrel, ea avand rolul une profesoare de la o scoala internat, doar pentru fete. Ea a declarat in timpul interviului pentru „Variety” ca Sofia Coppola i-a sugerat ca ar fi bine sa slabeasca cateva kilograme pentru acest rol, insa Kirsten i-a spus ca nu este posibil.

„Este mai greu cand ai 35 de ani si urasti sa faci sport”, a declarat aceasta. Tototdata, ea a adaugat ca iubeste mancarea prajita, iar McDonald’s face parte din alimentatia ei, mai ales inainte de munca. Din fericire, Coppola a inteles-o si nu a insistat asupra acestui subiect.

Acesta nu este primul film in care cele doua colaboreaza, Sofia Coppola regizand si „The Virgin Suicides” si „Marie Antoinette”, asadar intre ele s-ar putea spune ca exista si o prietenie.

Citeste si:
Kirsten Dunst si Colin Farrell vorbesc despre scenele de sex din noul lor film

Un astfel de refuz la Hollywood in mod normal nu ar fi potrivit, insa in ultimii ani vedetele au inceput sa vorbeasca despre aceasta problema, mai multe actrite dezvaluind faptul ca au fost amenintate ca vor pierde roluri daca nu slabesc. Avand in vedere acest lucru, decizia lui Kirsten Dunst ajuta la sustinerea opririi acestor abuzuri. De altfel, ea nu a fost singura care a refuzat: Jennifer Lawrence a declarat ca nici ea nu a vrut sa slabeasca, desi a fost amenintata.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people