Kim Kardashian, „complet dărâmată” la gândul că ar putea divorța de Kanye West

Starul de reality-show e din ce în ce mai „îngrijorată pentru copii și pentru relația sa”, după ce l-a vizitat pe Kanye West în Wyoming.

Kim Kardashian, „complet dărâmată” la gândul că ar putea divorța de Kanye West

Viitorul celebrului cuplu Kim Kardashian & Kanye West nu se arată prea roz.

Potrivit People, o sursă apropiată acestora descrie cum Kim l-a vizitat zilele trecute pe Kanye în Cody, Wyoming, după ce comportamentul său a lăsat de dorit în ultimele săptămâni – acesta a publicat tot felul de detalii mai mult decât personale despre familie pe rețelele de socializare.

În fotografiile surprinse de paparazzi, Kim apare plângând în mașină alături de cunoscutul rapper în vârstă de 43 de ani. „Simte că a încercat totul”, spune aceeași sursă. „Era în punctul de a zbura până în Cody efectiv doar să îi spună că mariajul lor a luat sfârșit și să își ia la revedere.”

Se pare că West încă mai crede că relația lor poate fi reparată – recent i-a cerut scuze soției sale într-o postare pe Twitter, însă nu se poate lăuda și cu alte fapte concrete. „Nu prea o înțelege. N-a schimbat nimic din ce i-a spus ea că ar fi nevoie să schimbe.”

„Kim e distrusă”, mai adaugă sursa. „Ultimul lucru pe care și-l dorește e să rămână divorțată și cu 4 copii. Știe și ea că va fi bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația în sine. Tinde spre divorț, dar cine știe dacă va semna până la urmă actele.”

Kim a încercat din răsputeri să îi țină pe cei 4 copii, North, Saint, Chicago și Psalm, cu vârste între 1 și 7 ani cât mai departe de aceste drame, însă ieșirile publice ale soțului ei din ultimul timp îngreunează și mai mult situația.

Kanye West părea să își fi început campania în cursa pentru alegerile prezidențiale săptămânile trecute, un alt episod despre care surse din anturajul acestuia spun că se datorează tulburărilor sale de bipolaritate.

Luni, soția sa l-ar fi sfătuit să lase deoparte campania și „să se concentreze mai bine pe sănătatea mintală”. Tot luna aceasta, Kim a vorbit public despre problemele lui Kanye într-un story pe contul său de Instagram, cerându-le fanilor să trateze cu „compasiune” situația lor „complicată și dureroasă”.

Discuțiile privind despărțirea și chiar divorțul nu ar fi chiar o noutate în viața cuplului, conform People – deși împreună de 6 ani, cei doi au mai avut probleme și înainte pornind tot de la comportamentul bizar al rapperului, Kim „simțindu-se blocată”.

„Îl iubește pe Kanye și îl consideră iubirea vieții ei”, adaugă o altă sursă. „Dar nu știe ce să facă”.
Kim Kardashian „știe că nu e sănătos pentru ea să stea cu el acum”, continuă sursa. „Și sincer nu e sănătos nici pentru copii. Trebuie să se adune și să își revină înainte să vrea să mai intre în rolul de partener sau de tată”. Oricum ar fi, însă, „Kim îi vrea doar binele lui Kanye”, concluzionează sursa. „Și mereu îi va dori doar binele.”

Citește și:
Acasă la Kendall Jenner: cum arată vila de 8,5 milioane de dolari a celebrului model

Text: Cristiana Daraban
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people