Keira Knightley critică apariția imediată după naștere a lui Kate Middleton: „A ieșit din spital șapte ore mai târziu, machiată și cu pantofi cu toc în picioare”

Într-o nouă serie de eseuri pe care Keira Knightley le-a scris pentru „Feminists Don’t Wear Pink and Other Lies”, actrița vorbește despre propria experiență în sala de nașteri și o critică pe Kate Middleton, care s-a lăsat fotografiată alături de Prințesa Charlotte, la numai șapte ore după naștere.

Keira Knightley critică apariția imediată după naștere a lui Kate Middleton: „A ieșit din spital șapte ore mai târziu, machiată și cu pantofi cu toc în picioare”

Descriind momentul nașterii primului ei copil, Keira le-a spus celor de la Refinery 29: „Vaginul meu s-a despicat. Ai ieșit cu ochii deschiși, brațele ridicate în aer, țipând. Mi te-au pus în brațe, acoperită de sânge, vernix, capul îți era diform din cauza canalului de naștere. Pulsând, gâfâind, țipând”.

Keira Knightley a scris și despre apariția Ducesei de Cambridge imediat după ce a născut, moment care i s-a părut un contrast imens, având în vedere propria ei experiență. „Faptul că Ducesa de Cambridge a ieșit din spital șapte ore mai târziu, machiată și cu pantofi cu toc în picioare, a fost nerealist și un aspect de neatins pentru o mulțime de femei. Knightley a descris fotografiile cu Kate și copiii săi drept „fața pe care lumea vrea să o vadă”.

Fiica Keirei, Edie, s-a născut în același an cu Prințesa Charlotte, adică 2015. Vorbind despre propriile sentimente pe care le-a avut după ce a născut, Keira a sugerat că imaginea lustruită a membrei familiei regale apărând atât de repede după naștere transmite o imagine nerealistă către femei. Actrița a evidențiat în eseul său – „Ascunde. Ascunde-ne durerea, corpurile care sunt sfâșiate, sânii care se scurg, hormonii care o iau razna. Fii frumoasă. Fii stylish, nu-ți arăta câmpul de luptă, Kate. Șapte ore după ce te-ai luptat cu viața și cu moartea, șapte ore după ce corpul îți este sfâșiat, însângerat, în timp ce o ființă iese din el. Nu arăta. Nu spune. Stai acolo cu fiica ta și fii fotografiată de un grup de fotografi”.

Așteptăm ca eseul Keirei Knightley să creeze opinii împărțite, având în vedere că nu toate femeile experimentează nașterea și maternitatea în același fel.

Citește și:
Kate Middleton s-a întors din concediul de maternitate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people