Kate Middleton s-a întors din concediul de maternitate

Kate Middleton a participat la primul eveniment de după concediul de maternitate, această făcând și o mică schimbare de look.

Kate Middleton s-a întors din concediul de maternitate

Marți, 2 octombrie, Kate Middleton s-a întors oficial din concediul de maternitate, revenind la îndatoririle regale. Ducesa de Cambridge a născut cel de-al treilea copil al său și al Ducelui de Cambridge la sfârșitul lunii aprilie și de atunci ea participat doar la câteva evenimente importante pentru familia regală.

Aceasta nu a ratat nunta Prințului Harry cu Meghan Markle și a participat și la parada organizată în cinstea zilei de naștere a Reginei. Cea mai recentă apariție a lui Kate în public a fost la finala Wimbledon, unde a venit însoțită de Prințul William și Kate Middleton.

Ieri aceasta a vizitat Sayers Croft Trust Forest School and Wildlife Garden, un proiect care își propune să implice comunitatea locală în protejarea mediului înconjurător. Kate a citit cartea Monkey Queen unui grup de copii de la școala St. Stephen și apoi a făcut coroane din frunze. Ducesa de Cambridge a făcut și un comentariu despre fiul ei cel mic, Louis. Un alt bebeluș în vârstă de 7 luni i-a amintit de Louis „El este foarte vorbăreț. Are aproape aceeași vârstă ca băiatul meu cel mic.”

https://www.instagram.com/p/BodZrPbBsPJ/?tagged=katemiddleton

https://www.instagram.com/p/BobuleRh0SQ/?tagged=katemiddleton

Kate Middleton a părut că se simte foarte bine la primul ei eveniment de după concediul de maternitate, arătând că iubește natura. Pentru această zi, Ducesa a ales o ținută confortabilă. Ea a purtat o jachetă Fjällräven, un pulover, o pereche de jeans Zara și o pereche de ghete Penelope Chilvers. Se pare că ea a avut și o mică schimbare de look, părul ei fiind puțin mai scurt.

View this post on Instagram

Today, The Duchess of Cambridge is visiting Sayers Croft Trust Forest School and Wildlife Garden, which gives inner city children a unique opportunity to learn about and engage with the natural world. The Duchess met children from St Stephens Church of England Primary School and doing many activities with them such as planting, a mini beast 'hunt', making leaf crowns, and also story telling. This engagement was her first official solo engagement after giving birth to Prince Louis in April. This leave is slightly longer than George and Charlotte because *only speculation* baby Louis is probably their last child and want to spend as much time as possible. I believe she will be back a really active full-time royal now. _______________________________________ #TheDuchessOfCambridge#Catherine#CatherineElizabeth#DuchessOfCambridge#CatherineElizabethMiddleton#CatherineMiddleton#KateMiddleton#PrincessOfUnitedKingdom#LadyCarrickfergus#CountessOfStrathearn#TheBritishMonarchy#BritishMonarchy#BritishRoyalFamily#HouseOfWindsor#MountbattenWindsor

A post shared by since 23-09-2015❤ (@worldofroyals) on

https://www.instagram.com/p/BodbphvBMTo/?tagged=katemiddleton

https://www.instagram.com/p/BodaqTpBpM8/?tagged=katemiddleton

Citește și:
Kate Middleton nu a mai purtat niciodată această culoare în public

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people