Katy Perry și Orlando Bloom s-au căsătorit în secret? Aceasta pare a fi dovada

Katy Perry și Orlando Bloom au fost fotografiați zilele trecute în timpul vacanței în Hawaii.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au căsătorit în secret? Aceasta pare a fi dovada

Katy Perry și Orlando Bloom s-au căsătorit în secret? Aceasta pare să fie întrebarea de pe buzele tuturor după ce cântăreața a fost fotografiată zilele trecute purtând ceea ce pare a fi o verighetă.

Katy Perry și Orlando Bloom, sunt într-o vacanță romantică în Hawaii. Cei doi au avut parte, cel mai probabil, de un pic de relaxare împreună, pentru prima dată de când au devenit părinți, în august, anul trecut.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi la cumpărături, iar ceea ce a atras atenția tuturor a fost bijuteria de pe degetul artistei, care seamănă foarte bine cu o verighetă.

Atât Katy Perry, cât și Orlando Bloom purtau ținute lejere, asortate cu șepci de baseball, artista având și o mască de protecție. Fiica celor doi, Daisy, apare în fotografii, fiind purtată de tatăl ei, în timp ce capul micuței a fost acoperit, cel mai probabil pentru a o feri de ochii curioșilor.

Perry, în vârstă de 36 de ani, și Bloom, care are 43 de ani, se află de câteva săptămâni bune în Hawaii, iar paparazzi i-au surprins de mai multe ori la plajă, în compania fiicei lor, Daisy.

Cei doi și-au început relația în 2016, dar abia în 2019, de Ziua Îndrăgostiților, s-au și logodit. Perry și-a dezvăluit sarcina la scurt timp după, într-un mod inedit, în videoclipul pentru piesa Never Worn White.

Daisy Dove Bloom, fiica ei și a lui Orlando, s-a născut pe 26 august 2020. „Plutim cu dragoste și mirare de la sosirea sigură și sănătoasă a fiicei noastre”, au declarat ei via Instagram. De atunci, cei doi au păstrat o discreție totală în ceea ce o privește pe micuță, nepermițând accesul fotografilor la ea și preferând să nu posteze poze cu ea în rețelele de social media.

Deși cântăreața a mărturisit în nenumărate rânduri că venirea pe lume a fiicei sale, Daisy Dove, a fost o adevărată binecuvântare și că este extrem de fericită, în egală măsură, nu s-a sfiit nici să dezvăluie că rolul de mamă vine la pachet și cu aspecte mai puțin plăcute.

Invitată în emisiunea Jimmy Kimmel Live!, Katy Perry a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat.

„Nimeni nu vorbește despre primele șase săptămâni de la naștere. Doamne, e o nebunie. Ce carusel!”.

Citește și:
Cum au reacționat copiii lui Alex Rodriguez & Jennifer Lopez la știrea că cei doi s-au despărțit

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people