Blake Lively și Ryan Reynolds, autorii celor mai inedite și amuzante urări de Ziua Îndrăgostiților

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au distrat redeclarându-și public iubirea unul pentru celălalt.

Blake Lively și Ryan Reynolds, autorii celor mai inedite și amuzante urări de Ziua Îndrăgostiților

Unele cupluri pur și simplu par să se distreze mai bine, iar Blake Lively și Ryan Reynolds sunt un exemplu în această privință. Cei doi glumesc frecvent unul pe seama celuilalt în social media, spre deliciul absolut al fanilor de pretutindeni. Așa că nu au ratat ieri ocazia să se șicaneze reciproc, cu dragoste.

Pe 14 februarie, Lively a postat un video time-lapse cu Reynolds ajutând-o să-și vopsească părul în baie – cel mai probabil filmat acasă, în perioada carantinei de anul trecut. Legenda: „That time I f*d my hairdresser”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Reynolds a fost ceva mai suav. „My forever Valentine for the foreseeable future”, a scris el pe Instagram, incluzând un video cu încetinitorul în care Lively se bucură de o alunecare pe pârtie cu sania și o fotografie cu ei, în ținute de seară. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Când Reynolds a împlinit 44 de ani, pe 23 octombrie, și a preferat să primească plăcintă în loc de tort, Lively, în vârstă de 33 de ani nu a ezitat să-l taxeze:

„1) Cine este sufletul pierdut care alege PLĂCINTĂ de ziua de naștere. 2) Ce ANIMAL își mănâncă tortul (plăcinta) fără să sufle mai întâi în lumânări. @Vancityreynolds este”, a scris ea pe Instagram, postând o fotografie cu Reynolds suflând în lumânările înfipte în plăcinta pe jumătate mâncată.

„La mulți ani. Sincer, nu-mi vine să cred că suntem încă căsătoriți”, a adăugat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au deja trei fiice. Starul din serialul de succes Gossip Girl provine dintr-o familie cu cinci copii, iar Reynolds, cunoscut pentru rolurile lui din seria Deadpool, dintr-una cu patru, și și-au dorit de la bun început o familie mare.

În primăvară, Blake Lively și Ryan Reynolds și-au impresionat fanii când au anunțat că vor dona un milion de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului, banii fiind direcționați către două bănci de alimente din Statele Unite și Canada.

Citește și:

10 seriale pe care să le urmărești dacă Gossip Girl a fost preferatul tău

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people