Kate Middleton și Prințul William au încălcat o tradiție importantă în noaptea nunții

Ca membru al familiei regale, ai o mulțime de tradiții și reguli de respectat. Se pare că Kate Middleton și Prințul William au încălcat în noaptea nunții o tradiție destul de importantă în familia regală britanică.

Kate Middleton și Prințul William au încălcat o tradiție importantă în noaptea nunții

Potrivit tradiției regale, Prințul William și Kate Middleton trebuiau să plece în luna de miere imediat după nuntă. Cu toate acestea, Ducele și Ducesa de Cambridge nu au făcut asta și aparent au petrecut noaptea la Palatul Buckingham.

Ceremonia lor a fost televizată, precum și cea a lui Meghan Markle și a Prințului Harry și este posibil ca William și Kate să fi fost obosiți după o zi întreagă de festivități. Iar cum William chiar era pregătit să revină la muncă imediat după nuntă, nu era posibil ca proaspăt căsătoriții să plece în luna lor de miere.

La momentul acela, Prințul William era pilot responsabil cu operațiunile de căutare și salvare, dar în timp el a decis să se concentreze doar pe sarcinile pe care le are ca și membru al familiei regale.

În realitate, Ducele și Ducesa de Cambridge au mers în luna de miere după zece zile de la nuntă, iar atunci ei au plecat pe o insulă privată în Seychelles.

De asemenea, nu se știe încă unde și-au petrecut noaptea nunții Meghan și Harry, dar din moment ce s-au întors să lucreze chiar după nuntă, se poate spune că nu au călătorit prea departe.

Chiar dacă William și Kate au încălcat tradiția prin faptul că și-au petrecut noaptea nunții la Palatul Buckingham, această decizie se pare că nu a afectat pe nimeni.

Citește și:
De ce sunt atât de diferite primele luni ale lui Kate Middleton și Meghan Markle în familia regală față de cele ale Prințesei Diana?

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people