Kate Middleton are lucrul pe care și l-a dorit întotdeauna Prințesa Diana

Kate Middleton are ceea ce Prințesa Diana și-a dorit întotdeauna, însă nu a putut avea în timpul mariajului cu Prințul Charles.

Kate Middleton are lucrul pe care și l-a dorit întotdeauna Prințesa Diana

Kate Middleton are o viață complet diferită față de cea avută de Prințesa Diana și, potrivit Express, Ducesa are și lucrul pe care și l-a dorit Diana întotdeauna.

Astfel, se pare că Prințesa de Wales și-a dorit întotdeauna o fetiță. În cadrul documentarului „The Diana Story”, fostul majordom al familiei regale, Paul Burrell, a declarat că „Diana și-a dorit întotdeauna o fată.”

„Să aibă o fată în familie ar fi fost totul pentru Diana și ei i-a fost răpită oportunitatea de a-și iubi nepoții, mai ales pe Prințesa Charlotte. Ar fi iubit-o cu siguranță și pe Kate”, a adăugat Burrell.

Ducele și Ducesa de Cambridge au onorat amintirea Prințesei Diana prin numele ales pentru Prințesa Charlotte, aceasta fiind botezată Charlotte Elizabeth Diana.

De-a lungul timpului Kate Middleton i-a adus de nenumărate ori un tribut Prințesei Diana prin ținutele ales, precum și prin purtarea inelului de logodnă cu safir primit în octombrie 2010 de la Prințul William.

În plus, atunci când Ducele și Ducesa de Cambridge s-au căsătorit, în 2011, Kate a mers spre altar pe melodia „I Was Glad”, de Sir Charles Hubert Parry, această melodie fiind folosită drept imn al nunții Prințului Charles cu Prințesa Diana în 1981. Totodată, ceremonia din 2011 a avut loc la Westminster Abbey, catedrala unde a avut loc slujba de înmormântare a Prințesei de Wales în 1997.

Prințesa Diana s-ar fi bucurat cu siguranță de nepoții ei și este posibil ca și Meghan Markle și Prințul Harry să îi aducă un omagiu, dacă vor avea o fetiță.

Citește și:
Modul adorabil în care Prințul William și Kate Middleton îl învață pe George despre Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people