Modul adorabil în care Prințul William și Kate Middleton îl învață pe George despre Prințesa Diana

Prințul William a vorbit din ce în ce mai mult în ultimul timp despre mama lui, Prințesa Diana, dezvăluind cât este de important pentru el ca cei trei copii ai săi să știe totul despre ea.

Modul adorabil în care Prințul William și Kate Middleton îl învață pe George despre Prințesa Diana

În timpul unui program special al HBO de anul trecut, „Diana: Her Life and Legacy”, William a explicat că el și soția lui au un mod inedit prin care îi păstrează amintirea vie. „Avem multe fotografii prin casă cu ea și vorbim despre cum era”, a spus William, continuând prin a adăuga că împreună cu Kate le vorbește constant lui George și lui Charlotte despre „bunica Diana”.

Este dificil pentru că, evident, Catherine nu a cunoscut-o, deci nu poate vorbi despre ea la acel nivel de detaliu. Așa că, atunci când îi pun pe George și Charlotte în pat, le vorbesc despre ea și încerc să le reamintesc că au două bunici în viețile lor, deci este important ca ei să știe cine a fost și că a existat„, a continuat Prințul.

Discutând despre cum ar fi Diana ca și bunică, William a glumit „Ar fi un coșmar de bunică, un absolut coșmar! I-ar iubi pe copii enorm, dar ar fi un coșmar absolut. Ar veni probabil în timp ce copiii fac baie, ar cauza o adevărată scenă, baloane de săpun peste tot, apă în toată camera, apoi ar pleca„.

Întrebat despre cum i-a influențat mama lui modul de a-și crește copiii, de a fi părinte, acesta a spus „Vreau să depun efort suficient și să petrec cât de mult timp pot alături de Charlotte și George, deoarece am realizat că primii ani din viețile lor sunt foarte importanți pentru copii. Am văzut tot ceea ce ea a făcut pentru noi„.

Citește și:
Kate Middleton îl ceartă pe Prințul William pentru „obiceiul de coșmar' pe care îl are acasă și dezvăluie noi detalii despre micul Prinț Louis

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people