Kate Middleton îl ceartă pe Prințul William pentru „obiceiul de coșmar” pe care îl are acasă și dezvăluie noi detalii despre micul Prinț Louis

În timpul vizitei oficiale în Cipru, Kate Middleton a făcut o dezvăluire amuzantă despre obiceiurile Prințului William și oferit un nou detaliu despre Prințul Louis.

Kate Middleton îl ceartă pe Prințul William pentru „obiceiul de coșmar” pe care îl are acasă și dezvăluie noi detalii despre micul Prinț Louis

Membrii familiei regale ne demonstrează încă o dată că sunt la fel ca noi.

Prințul William și Kate Middleton și-au încheiat vizita oficială în Cipru, unde au vizitat familiile militare care vor fi departe de casă Crăciunul acesta, inaugurând astfel și centrul de recreere Oasis.

În timpul vizitei, Prințul William a văzut canapelele galbene din cameră și le-a zis celor prezenți să „țintă departe pizza de acestea!”. Kate i-a răspuns apoi amuzată, „Tu ești un coșmar cu asta!”.

Văzând toate dotările noului centru, Prințul William și-a amintit de perioada în care era pilot al Royal Air Force și obișnuia să folosească monede speciale pentru a face apeluri de 15 minute acasă. „FaceTime face o diferență atât de mare acum”, a spus acesta.

În timpul unei plimbări, Kate a vorbit cu publicul și a dezvăluit că Prințul Louis își exersează deja salutul regal.

Informația a fost dezvăluită de Rhian Davis, care a venit alături de fiica sa de 10 săptămâni, Dorothy. El a declarat că Ducesa de Cambridge s-a oprit și a vorbit cu el despre copii. „Kate a întrebat dacă ea doarme toată noaptea și mi-a spus să Louis a început să salute”, a declarat Davis.

Kate a dezvăluit și că a încercat să le arate copiilor ei mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, cadourile aduse la Kensington Palace pentru familiile militare pentru petrecere când cei doi s-au întors de la școală și grădiniță, însă era prea târziu.

Cu toate acestea, Prințul William a declarat că George se uita și după altceva. El a dezvăluit unui grup de piloți că i-a spus fiului său că va merge să vadă piloți, iar el l-a rugat: „Dacă vezi un elicopter, poți face o poză?”

Kate Middleton și Prințul William au cu siguranță o familie minunată!

Citește și:
Kate Middleton a încălcat în ziua nunții o tradiție regală veche de 350 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people