Kate Middleton a încălcat în ziua nunții o tradiție regală veche de 350 de ani

Deși a decis să încalce o tradiție regală atât de veche, nu putem spune decât că alegerea lui Kate Middleton a fost una excelentă.

Kate Middleton a încălcat în ziua nunții o tradiție regală veche de 350 de ani

2018 a fost fără îndoială anul nunților regale în Marea Britanie: Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St.George de pe domeniul Castelului Windsor și tot același loc l-au ales și Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank în luna octombrie pentru a se căsători.

Cele două cupluri au încălcat numeroase tradiții regale în ziua nunții, de la Prințul Harry care a refuzat să renunțe la barbă și a decis să poarte verighetă, până la Prințesa Eugenie care și-a dat acordul ca buna ei prietenă, Cara Delevingne, să vină la ceremonie purtând un costum bărbătesc, spre deosebire de cutuma regală care cere ca toate reprezentantele sexului frumos să poarte rochii atunci când participă la o nuntă regală.

Cu toate acestea, puțini știu că Prințul William și Kate Middleton au fost cei care au încălcat unele dintre cele mai importante tradiții regale în timpul nunții lor din 2011.

Vorbim aici despre faptul că Pippa Middleton și Prințul Harry au fost desemnați domnișoară de onoare și cavaler de onoare – roluri care nu au fost incluse până atunci în nunțile regale britanice, sărutul de două ori de la balconul Palatului Buckingham și bineînțeles alegerea lor de a-și petrece noaptea nunții la Palatul Buckingham în loc să plece imediat în luna de miere.

Ei bine, iată că săptămâna aceasta a mai ieșit la iveală faptul că pe 29 aprilie 2011, Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 350 de ani și are legătură cu look-ul său, mai exact cu coafura pe care a purtat-o în ziua nunții. Ea a decis să își poarte părul lăsat pe spate, aspect care încalca tradiția ce cere mireselor regale să își poarte părul prins, eventual în coc.

Potrivit documentarului William & Kate: The Journey, Kate a fost încurajată de reprezentanții casei regale să își strângă părul, însă aceasta a refuzat.

„Surse regale mi-au spus că reprezentanții casei regale i-au sugerat vehement lui Kate să își prindă părul în ziua nunții, pentru această ocazie specială”, a explicat reporterul regal Ashley Pearson. „Cu toate acestea Kate și-a dorit mult să își lase părul desfăcut, cu bucle largi, care este modul ei preferat de a-și coafa părul, și este și modul în care îi place și lui William. Până la urmă au făcut un compromis”.

Trebuie să recunoaștem că alegerea a fost una inspirată și că, indiferent cum ar fi ales Kate să își coafeze părul, look-ul ei de la nunta din 2011 ar fi rămas la fel de impresionat.

Citește și:
Kate Middleton i-a oferit Prințului Harry un cadou neobișnuit de Crăciun

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people