Kate Beckinsale s-a despărțit de iubitul ei, Goody Grace

Actrița Kate Beckinsale, în vârstă de 47 de ani, s-a despărțit de iubitul ei, muzicianul Goody Grace, după nouă luni de relație.

Kate Beckinsale s-a despărțit de iubitul ei, Goody Grace

Kate Beckinsale s-a despărțit de iubitul ei, Goody Grace, după nouă luni de relație. Actrița în vârstă de 47 de ani ar fi șters toate imaginile cu el de pe rețelele de socializare.

Despărțirea dintre Kate Beckinsale și Goody Grace vine la trei luni de când și-au declarat public dragostea unul față de celălalt. În timp ce Kate deja nu îi mai urmărește conturile de social media ale lui Goody, pe contul lui de Instagram încă mai apare urarea pe care i-a făcut-o lui Kate cu ocazia zilei sale de naștere.

Primele zvonuri despre relația dintre Kate Beckinsale și Goody Grace au apărut în luna aprilie, când cei doi au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce se plimbau prin Brentwood, California. O sursă a declarat în iulie pentru HollywoodLife faptul că: „Ei au foarte multe lucruri în comun. Kate este o femeie liberă și apreciază că Goody este talentat. Este și matur și pot purta conversații profunde, dar se pot și juca în același timp.”

„Îi place să fie cu el și îl iubește pentru ceea ce este. Goody o tratează cu respect, a adăugat sursa. Muzicianul a locuit alături de Kate în timpul izolării. Grace și Beckinsale au mai fost surprinși și în ianuarie petrecându-și timpul împreună alături de câțiva prieteni.

Actrița din Underworld a fost criticată de către fani în trecut pentru diferența de vârstă dintre ea și partenerii săi, printre care Pete Davidson si comediantul Matt Rife, ambii având puțin peste 20 de ani. Goody Grace este cu doi ani mai mare față Lily, fiica pe care Kate o are alături de fostul ei partener, Michael Sheen. Kate Beckinsale a fost căsătorită cu regizorul Len Wiseman, iar în 2015 s-au despărțit, după o căsnicie de 11 ani.

Citește și:
Primul interviu acordat de Lily James de la apariția imaginilor cu ea și și Dominic West în ipostaze tandre

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people