Kat Von D s-a căsătorit, iar prima imagine de la ceremonie te va surprinde

Kat Von D s-a căsătorit și a anunțat acest lucru prin intermediul unei postări pe Instagram, o imagine care te va surprinde cu siguranță.

Kat Von D s-a căsătorit, iar prima imagine de la ceremonie te va surprinde

Kat Von D s-a căsătorit cu Leafar Seyer, solistul trupei Prayers, și a anunțat acest lucru printr-o imagine pe Instagram, imagine în care se pot vedea atât verighetele celor doi, cât și faptul că amândoi și-au asortat manichiura – neagră – și au aproape și aceeași formă de unghii.


Kat Von D, în vârstă de 35 de ani, și Leafar Seyer, în vârstă de 45 de ani, au postat aceeași imagine pe ambele conturi de Instagram. „Azi, m-am căsătorit cu perechea sufletului meu, geamănul minții mele, cel mai bun prieten al meu”, a scris Kat Von D pe Instagram. Seyer a distribuit fotografia alăturându-i următorul text: „Azi, m-am căsătorit cu fata visurilor mele”. Ambele imagini mai erau însoțite de textul „Juntos en vida y en muerte” (Împreună în viață și în moarte – n.red).

Deși vestea conform căreia Kat Von D s-a căsătorit a fost anunțată oficial ieri, Von D — al cărei nume real este Katherine von Drachenberg — a postat de Valentines Day un video în care apare și Seyer și se poate observa că poartă aceeași verighetă.

…so this just happened. @prayers ❤️ #bestvalentinesdayever

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

Kat Von D a mai fost căsătorită cu Oliver Peck, tattoo artist, în perioada 2003 – 2007 și a fost logodită cu Jesse James, după ce acesta a divorțat de actrița Sandra Bullock.

Citește și:
Ashton Kutcher vorbește, pentru prima oară, despre cum l-a afectat divorțul de Demi Moore

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people