Kanye West face dezvăluiri șocante: Kris Jenner nu are voie să stea în preajma copiilor lui

Kanye West este din nou în centrul atenției, de data aceasta din cauza unor mesaje controversate pe care le-a scris pe Twitter.

Kanye West face dezvăluiri șocante: Kris Jenner nu are voie să stea în preajma copiilor lui

Kanye West a reușit din nou să atragă atenția. De data aceasta, rapper-ul în vârstă de 43 de ani a publicat pe contul personal de Twitter o serie de mesaje destul de controversate cu privire la Kim Kardashian.

Însă, un mesaj a fost cel care a stârnit interesul, și anume cel care face referire la Kris Jenner, mama lui Kim Kardashian. „Kris, nu te juca cu mine și cu liniștea mea, nu ai voie să stai în preajma copiilor mei”, a fost unul dintre mesajele scrise de Kanye West pe Twitter, pe care l-a și șters ulterior.

El a mai publicat și o captură de ecran al unui mesaj pe care i l-a trimis lui Kris Jenner. „Ești pregătită să vorbești cu mine sau în continuare îmi ignori apelurile?”, a spus Kanye West.

Kanye West a mai spus că soția lui, Kim Kardashian, ar fi încercat să îl interneze în spital cu ajutorul unui doctor. „Kim a încercat să aducă un doctor ca să mă închidă. Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul Get Out, pentru că m-am plâns ieri cu privire la salvarea vieţii fetelor mele”, a spus Kanye, făcând referire la filmul Get Out.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kanye West (@kanyew.est) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de WorldStar Hip Hop / WSHH (@worldstar) pe

Aceste mesaje controversate ale lui Kanye West vin în contextul în care în cadrul primului său miting din campania electorală, rapper-ul a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale. „Tatăl meu a vrut mă avorteze. Mama mi-a salvat viața. Astăzi nu ar mai fi existat Kanye West fără mama mea”, a spus rapper-ul în lacrimi.

Kanye și-a adus aminte și de faptul că, atunci când Kim Kardashian a rămas însărcinată prima dată, cei doi luau în considerare să nu păstreze acel copil. „Ea avea pastilele în mână. Iubita mea m-a sunat urlând și țipând. Mi-a spus că este însărcinată. Plângea. I-am spus că vom păstra acest copil. Chiar dacă soția mea va divorța de mine după acest discurs, ea a născut-o pe North (..) Aproape mi-am ucis fiica”, a continuat Kanye.

Pe 5 iulie, Kanye West și-a anunțat pe Twitter candidatura la președinția Statelor Unite. „Acum trebuie să ne respectăm promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Eu candidez pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii.”

O sursă a declarat pentru TMZ că rapper-ul se confruntă cu tulburare bipolară și că decizia lui vine pe fondul acestei afecțiuni. „Kanye a fost bine o perioadă lungă. În trecut a suferit episoade depresive cauzate de tulburarea sa bipolară. Acum, trece din nou prin momente grele.”

Citește și:
Amber Heard susține că Johnny Depp „a amenințat de mai multe ori că mă va ucide'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people