Justin Timberlake și Jessica Biel, prima apariție la un eveniment după scandalul de infidelitate în care a fost implicat actorul

Se pare că Justin Timberlake și Jessica Biel fac tot posibilul pentru a trece peste scandalul de infidelitate în care a fost implicat artistul la finalul anului trecut.

Justin Timberlake și Jessica Biel, prima apariție la un eveniment după scandalul de infidelitate în care a fost implicat actorul

Justin Timberlake a ținut să îi fie alături soției sale, Jessica Biel, la premiera celui de-al treilea sezon al serialului The Sinner. Deși nu a fost prezent pe covorul roșu alături de soția lui, Justin Timberlake, în vârstă de 39 de ani, s-a fotografiat în cadrul petrecerii împreună cu Jessica Biel, cei doi dând senzația că formează un cuplu fericit și neafectat de evenimentele recente.

Jessica Biel a interpretat rolul principal în primul sezon al serialului, iar acum este producător al show-ului care se bucură de mare succes. Evenimentul care precede difuzarea celui de-al treilea sezon a avut loc la The London Hotel din West Hollywood, reunind pe covorul roșu actorii din rolurile principale și echipa de producție.


Justin Timberlake a fost fotografiat la sfârșitul lunii noiembrie fără verighetă și ținându-se de mână cu colega sa de platou din filmul Palmer, Alisha Wainwright.

La momentul respectiv, o sursă apropiată a declarat pentru E! News faptul că între ei doi nu s-a întâmplat nimic mai mult. Cu toate acestea, Justin Timberlake a ținut să lămurească lucrurile prin intermediul unui mesaj pe contul de Instagram. Justin a menționat că s-a întâmplat asta din cauza consumului de alcool și că regretă comportamentul pe care l-a avut.

„Am stat cât de mult se poate departe de bârfele care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc. Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată”, a declarat Justin Timberlake.

Însă, ca în oricare alt cuplu, există momente bune și mai puțin bune, mai cu seamă că Jessica Biel, soția lui Justin Timberlake, „încă mai are suspiciunile ei.” Conform Us Weekly, cei doi merg la terapie și încearcă să își facă facă relația să funcționeze ca înainte. „Uneori ei au o zi minunată împreună, iar în alte zile se ceartă.”

Un apropiat a declarat că Justin știe cum anume să o facă pe soția lui să se simtă mai bine după această situație. „Justin știe foarte bine ce anume își dorește Jessica să audă pentru a scăpa de stres. Ei cred că acest incident este constructiv pentru relația lor. El încearcă foarte mult să se justifice în fața ei.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, o sursă a declarat că cei doi formează în continuare un cuplu unit, lucru confirmat și de un alt prieten apropiat al lor, citat de revista People, care a declarat că ei fac tot posibilul să depășească dificilul moment. „Bineînțeles, Justin a băut prea mult de data aia, dar Jessica este sigură că el nu a înșelat-o. Cel mai important lucru pentru ea este familia și să fie cea mai bună mamă pentru Silas. Niciodată nu va lăsa ca familia ei să se destrame din cauza acestui lucru.”

Zilele trecute, Jessica Biel a postat un mesaj special cu ocazia zilei de naștere a lui Justin Timberlake, în ciuda scandalului în care a fost implicat acesta. Aceasta a publicat mai multe imagini, postând în descriere un mesaj perfect.

Citește și:
Jessica Biel, mesaj adorabil cu ocazia aniversării lui Justin Timberlake, după scandalul în care a fost implicat artistul

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people