Justin Timberlake și-a cerut scuze soției sale, Jessica Biel, după ce a fost surprins de mână cu o altă femeie

Justin Timberlake s-a decis să lămurească lucrurile după ce el a fost surprins ținându-se de mână cu o altă femeie.

Justin Timberlake și-a cerut scuze soției sale, Jessica Biel, după ce a fost surprins de mână cu o altă femeie

În urmă cu o săptămână, Justin Timberlake a fost fotografiat alături de colega sa de platou, Alisha Wainwright, ținându-se de mână.

Astfel, Justin Timberlake a făcut o postare specială pe contul său de Instagram, explicând ce anume s-a întâmplat între el și Alisha Wainwright. „Am stat cât de mult se poate departe de bârfele care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc”, a declarat Justin Timberlake.

Justin a dat vina pe consumul de alcool, regretând totodată comportamentul pe care l-a avut cu Alisha. „Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake) pe

„Sunt incredibil de mândru să lucrez pentru o producție precum este Palmer. Voi continua acest film și sunt entuziasmat să îl vadă oamenii”, a adăugat actorul.

Justin Timberlake și Alisha Wainwright au fost surprinși stând la balconul unui bar din New Orleans. Alisha și-a pus mâna pe genunchiul lui, iar această scenă a fost surprinsă de paparazzi, devenind repede văzută de apropiații celor doi, inclusiv de soția lui Justin, Jessica Biel. „Stăteau la balconul unui bar alături de alți prieteni și cu siguranță nu s-a întâmplat nimic. Ei joacă împreună în filmul Palmer și toată lumea se distra”, a declarat o sursă care a văzut această scenă.

Ba mai mult, un prieten apropiat celor doi a dezvăluit care este relația lor după această controversă. „Ei ignoră ceea ce se spune și încearcă să râdă de acest incident, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă, este clar că ceva nepotrivit a avut loc și este ceva pe care orice soție l-ar considera inconfortabil. El băuse prea mult și s-a lăsat dus de val.”

Un reprezentant al actriței a spus faptul că între ei nu se întâmplă nimic. „Nu este nimic adevărat în ceea ce privește aceste speculații. Ei lucrează la un proiect împreună. Alături de ei mai erau și alți actori, dar și întreaga echipă de producție.”

Citește și:
Justin Timberlake a avut parte de un incident neobișnuit la Paris Fashion Week

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people