Justin Theroux comenteaza implicarea lui Jennifer Aniston in divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

Actorul Justin Theroux, sotul lui Jennifer Anniston, a avut cateva comentarii despre implicarea sotiei sale in scandalul divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt.

Justin Theroux comenteaza implicarea lui Jennifer Aniston in divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

Justin Theroux nu a putut sa nu comenteze la adresa tuturor celor care au implicat-o pe Jennifer Aniston fara voia ei in divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie. Sotul lui Jennifer Aniston a spus ca nu are nici un sens ca aceasta sa fie obligata de catre media sa ia parte la un eveniment care nu o priveste.

Asa cum stim, dupa ce a fost anuntat divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, au inceput sa apara tot felul de comentarii, voci si imagini „amuzante' pe tot cuprinsul internetului care o implicau pe fosta sotie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston.

Imagini, filmulete sau gif-uri cu Jennifer Aniston razand sau bucurandu-se au impanzit internetul dar si primele pagini ale unor publicatii, incepand cu a doua zi dupa ce a fost facut anuntul. Pe de alta parte, se pare ca paparazzi au urmarit-o si mai intens decat de obicei sperand sa imortalizeze o reactie la auzul vestii din partea lui Jennifer.

Ei bine, conform sotului sau, actorul Justin Theroux, toate acestea sunt un nonsens. In timpul unui interviu pentru Business Insider, realizat cu scopul promovarii ultimului sau film, „Girl on the Train', Justin Theroux a declarat: „Exista un apetit infinit pentru gunoaie, se pare, desi toata lumea ar spune ca nu exista. Insa exista lucruri mai importante de care putem sa ne plangem. Este socant cat de multa atentie primesc unele lucruri, in timp ce exista altele, mult mai importante, care se petrec in lume.'

Citeste si:
Angelina Jolie si Brad Pitt – 12 ani de relatie in 12 imagini reprezentative

Despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, Justin Theroux a ales sa nu spuna decat ca ii pare rau pentru cei sase copii ai cuplului: „Ca un copil care a trecut prin divortul parintilor sai, tot ce pot spune este ca sunt niste vesti ingrozitoare pentru acei copii.'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people