Justin Bieber lansează videoclipul piesei „Intentions”, feat. Quavo

Justin Bieber lansează piesă "Intentions", extrasă de pe următorul său album – "Changes".

Justin Bieber lansează videoclipul piesei "Intentions", feat. Quavo

Alături de Quavo, Justin lansează și videoclipul piesei pentru care a făcut și un parteneriat cu organizația nonprofit Alexandria House, ce are ca scop ajutorarea femeilor și copiilor și trecerea acestora din centrele de urgență către o viață cu stabilitate economică.

Videoclipul piesei „Intentions” spune povestea a trei „absolventi” ai organizației Alexandria House. Pentru a onora aceste femei incredibile și, totodată, a spune și încuraja vieților a multor oameni aflați în aceeași situație, au fost donați 200.000 de dolari către Alexandria House.

Munca filantropică este una dintre valorile fundamentale ale lui Justin Bieber, încă de la începutul carierei; printre acțiunile întreprinse se număra îndeplinirea a 350 de dorințe ale copiilor bolnavi în fază terminală sau donații către Pencils of Promise, fundație care asigură un mediu propice pentru educația studenților din lumea întreagă.

Anul acesta, Justin continuă acțiunile filantropice cu donarea a câte 1 dolar pentru fiecare bilet cumpărat pentru turneul său, Changes, pentru programele de sănătate mentală.

Justin Bieber va lansa pe 14 februarie albumul „Changes', material care conține 16 melodii, printre care „Yummy', melodia lansată la începutul anului.

Citește și:
Justin Bieber a dezvăluit că se luptă cu boala Lyme

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play