Julianne Moore declara ca a fost hartuita de regizorul James Toback

In lumina recentelor evenimente de la Hollywood, Julianne Moore a impartasit si ea povestea sa.

Julianne Moore declara ca a fost hartuita de regizorul James Toback

Scandalul cu Harvey Weinstein a dat startul unui adevarat fenomen la Hollywood: din ce in ce mai multe actrite isi impartasesc povestile (care implica de la hartuire sexuala pana la viol) despre neregulile care s-au intamplat in industrie si despre agresorii lor, toti regizori ori producatori faimosi.

Acum, a fost randul lui Julianne Moore sa isi spuna povestea. Declaratia sa il implica pe regizorul James Toback, despre care Los Angeles Time a publicat in prima instanta un reportaj care prezenta faptele sale si despre care au vorbit si alte actrite faimoase, precum Rachel McAdams si Selma Blair.

Se pare ca, dupa declaratiile a sute de femei, James Toback aborda femei pe strada, spunandu-le despre filmele celebre pe care le-a realizat si intrebandu-le daca nu vor sa vina la el in apartament pentru o „auditie” care le-ar ajuta sa devina actrite.

„James Toback m-a abordat pe Bulevardul Columbus cu acelasi text: voia sa ma duc la el in apartament, pentru o auditie. Am refuzat. O luna mai tarziu a facut-o din nou, cu EXACT acelasi text. L-am intrebat daca nu isi aduce aminte ca a mai facut asta o data.”, a povestit Julianne Moore pe Twitter.

Regizorul James Toback a negat toate acuzatiile care i s-au adus, invocand problemele de sanatate pe care le are, „care nu i-ar fi permis fizic sa comita aceste acte”.

Citeste si:
„Acest barbat este dezgustator!' – Rachel McAdams si Selma Blair povestesc cum au fost hartuite sexual de un cunoscut regizor

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people