Jennifer Lopez, într-o spectaculoasă rochie de mireasă pe străzile din New York

Jennifer Lopez se pregătește intens pentru nunta cu Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez, într-o spectaculoasă rochie de mireasă pe străzile din New York

Jennifer Lopez și-a surprins fanii purtând o spectaculoasă rochie de mireasă, cu puțin timp înainte de căsătoria cu logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Cântăreața în vârstă de 50 de ani a fost văzută pe străzile din New York purtând o extravagantă rochie de mireasă, cu detalii spectaculoase din dantelă și aplicații strălucitoare, creată de designerul Zuhair Murad.

Rochia fără mâneci purtată de Jennifer Lopez, voalul lung din tul și trena impresionantă pot fi un indiciu cu privire la rochia pe care Lopez o va purta la nunta cu Rodriguez – sau cel puțin așa au crezut fanii care au văzut-o pe artistă îmbrăcată așa.

La capitolul accesorii, Lopez a strălucit la propriu purtând o pereche de cercei cu diamante și un colier spectaculos, tot cu diamante.

Câteva momente mai târziu, Lopez a fost văzută purtând pe deasupra rochiei de mireasă un bolero din blană sintetică, încercând astfel să se protejeze de vremea neprietenoasă din New York.

Deși putem afirma că, fără îndoială, acest look este unul perfect pentru nunta lui Lopez cu Alex Rodriguez, ar trebui să precizăm că este vorba doar de o scenă din următorul film al artistei, Marry Me In Manhattan, în care Lopez joacă alături de Owen Wilson.

Citește și:
Jennifer Lopez, dată în judecată pentru o fotografie cu ea și Alex Rodriguez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people