Jennifer Aniston și Justin Theroux nu ar fi fost căsătoriți legal

Se pare că Jennifer Aniston și Justin Theroux nu s-ar fi căsătorit niciodată legal.

Jennifer Aniston și Justin Theroux nu ar fi fost căsătoriți legal

Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat săptămâna trecută că au decis să se despartă, însa potrivit TMZ, cei doi nu au fost căsătoriți niciodată. Totodată, apropiații cuplului susțin că cei doi au decis să se despartă de Valentines Day. După mai multe luni în care au trăit separat pe coaste diferite, cei doi s-au întâlnit pe 14 februarie în Los Angeles și au decis să anunțe despărțirea.

Cei doi au mărturisit la o zi după Ziua Îndrăgostiților că s-au despărțit, spunând că „decizia a fost luată de comun acord la finalul anului trecut” și că vor rămâne „cei mai buni prieteni”. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în Cabo San Lucas, cu câteva săptămâni în urmă, iar apropiații susțin că au făcut o ultima încercare de a se împăca.

Faimosul cuplu s-a căsătorit în 2015 la casa lor din Bel Air, însă site-ul mai sus menționat susține că a verificat registrele din LA până în anul 2010 și că acolo nu apare nici un certificat de căsătorie între cei doi. Aceștia continuă spunând că există un tip de „certificat de căsătorie confidențial,” dar că acesta nu este și cazul celor doi.

Site-ul TMZ relatează faptul că a vorbit cu apropiați din grupul lor care susțin că între ei au fost discuții despre cum că nu ar fi căsătoriți legal niciodată.

„Se iubesc și se respectă foarte mult”, a continuat prietenul cuplului. „Însă nu mai există nici un motiv să fie căsătoriți. El vrea să fie în New York, să își petreacă timp cu prietenii lui sau să se plimbe cu motocicleta prin Europa, în schimb ea vrea să fie undeva pe o plajă făcând yoga.”

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Jennifer Aniston și Justin Theroux au decis să se despartă

Text: Andreea Pacioras
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people