Jean Gavril a devenit tată! Artistul și soția lui au dezvăluit și numele bebelușului

Jean Gavril a devenit tată pentru prima dată. Artistul și soția lui, Bianca, au făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

Jean Gavril a devenit tată! Artistul și soția lui au dezvăluit și numele bebelușului

Jean Gavril a devenit tată pentru prima dată. Artistul și soția lui, Bianca, sunt împreună de nouă ani și s-au căsătorit în 2019. Cei doi au dezvăluit și numele bebelușului care abia a venit pe lume.

Jean Gavril și soția lui, Bianca, sunt părinții unei fetițe care s-a născut duminică, 26 septembrie 2021, imediat după miezul nopții, are aproape 3 kilograme și atât micuța, cât și mama ei sunt sănătoase. Cei doi au ales ca micuța să poate numele Eva Marina.

„Aș vrea să îmi găsesc cuvintele însă doar ce am condus 500 km, am terminat soundcheckul și încerc să înțeleg ceea ce se întâmplă, adică fata mea s-a născut azi noapte la 00:05 și de atunci sunt blocat la gândul că eu împreună cu Bianca suntem de azi părinți”, a scris artistul pe contul lui de Instagram, încheind cu mesajul „Eva, tati te iubește”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jean Gavril (@jeangavril)

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici”, a povestit cântărețul, citat de newsweek.ro.

Anunțul că Jean Gavril va deveni tată i-a luat prin surprindere pe fanii cântărețului. El și soția lui au vorbit într-un interviu pentru revista Unica despre această nouă etapă din viața lor, fiind și protagoniștii unei ședințe foto, în care se poate observa burtica de gravidă a Biancăi. Aceasta a făcut mărturisiri cu privire la momentul în care a aflat că este însărcinată, menționând că a întâmpinat o situație dificilă atunci când a fost diagnosticată cu COVID-19 în primul trimestru de sarcină. „Am avut niște senzații diferite față de cele pe care le am lună de lună, așa că la încurajarea lui Jean am mers împreună la farmacie și am luat niște teste. Când am realizat că într-adevăr sunt două linii mi-au dat lacrimile de fericire! (…) Per total pot spune că este o sarcină ușoară, însă într-adevăr am avut grețuri și lipsă de poftă de mâncare. Un hop destul de mare a fost și infecția cu COVID-19 din primul trimestru de sarcină, care mi-a dat dureri de cap și la propriu și la figurat, însă am trecut cu bine.”

Jean Gavril a vorbit despre cum a primit vestea că va deveni tată și a declarat că a așteptat acest moment. Artistul și partenera lui vor avea o fetiță. „Vestea m-a făcut să trag tare pe toate planurile, mi-a dat un boost de încredere, putere și motivație. Până la urmă urmează să fiu tată și trebuie să fiu productiv. M-am gândit la cum voi putea să îmi exprim sentimentele și în muzică și încă lucrez la treaba asta însă sunt sigur că o să iasă o piesă extraordinară”, a spus Jean Gavril pentru Unica.

În ceea ce privește începutul poveștii lor de dragoste, cei doi au mărturisit că inițial au fost prieteni, iar ulterior lucrurile au evoluat între ei. „Am fost amici și eram în același grup de prieteni. Începutul de relație a fost foarte nesigur”, a declarat Jean Gavril în emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV. „Eu nu aveam încredere în el, mi se părea foarte misterios și foarte afectat tot timpul… nu-mi inspira încredere”, a mărturisit Bianca, soția artistului, în aceeași emisiune.

Citește și:
Dima Trofim a devenit tată pentru prima oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people