Dima Trofim a devenit tată pentru prima oară

Dima Trofim, prezentatorul emisiunii „Star Matinal”, a devenit tată!

Dima Trofim a devenit tată pentru prima oară

Dima Trofim și iubita sa, Angela, au devenit părinți pentru prima oară! Partenera lui a adus ieri pe lume o fetiță perfect sănătoasă, ce a cântărit la naștere 3.340 grame. Vestea cea mare a fost dată chiar de prezentatorul TV pe contul său de Instagram, care a declarat că a avut parte de o zi emoționantă și că de-abia așteptă să își cunoască fetița.

„Sunt fericit, sunt tată, abia aștept să o văd. Iubita mea este o adevărată eroină și îi mulțumesc. Îți mulțumesc mult de tot, îngeraș, că mi-ai dăruit cel mai frumos lucru în lumea asta. O fetiță frumoasă, o fetiță sănătoasă”, a scris Dima pe contul său Instagram.

În plus, aceasta a și publicat o fotografie cu micuța, fără a-i dezvălui însă chipul. „Astăzi sunt cel mai fericit! Mi-a topit inima!”, a transmis prezentatorul.

La sfârșitul lunii aprilie, Dima Trofim a anunțat că va deveni tată pentru prima oară. Acesta a vorbit cu emoție despre această nouă etapă din viața lui in cadrul emisiunii „Star Matinal”. „Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită”, a declarat Dima Trofim, la Antena Stars, citat de Spynews.ro.

Dima Trofim a povestit și cum a reacționat în momentul în care a aflat că va deveni tată. „Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație”, a spus Dima Trofim, potrivit sursei menționate anterior.

Dima Trofim și Angela și-au păstrat relația departe de ochii presei. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an. Au fost văzuți pentru prima dată împreună în august 2020, atunci când paparazzi i-au surprins în ipostaze romantice.

Angela Ciupitu, partenera lui, este angajată în trustul Antena Group, după cum relatează Libertatea.

Citește și:
Alexandra Nechita a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru copilul ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people