Jason Priestley îi aduce un omagiu emoționant lui Luke Perry

La trei zile după moartea actorului Luke Perry, renumit pentru rolul din „Beverly Hills 90210", colegul său de platou, Jason Priestley, a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram.

Jason Priestley îi aduce un omagiu emoționant lui Luke Perry

„Mi-a luat câteva zile să îmi dau seama cum să scriu acest mesaj… Dragul meu prieten de 29 de ani, Luke Perry, a fost unul dintre acei oameni speciali cărora chiar le pasă. Luke nu a fost doar un star, a fost o lumină puternică ce s-a stins mult prea devreme… și de aceea, eu, printre mulți alții, sufăr atât de mult astăzi… Dacă ați fost destul de norocoși încât să-l cunoașteți pe Luke, sau să-l întâlniți vreodată, știu că și voi sunteți triști astăzi… lumânarea care arde de două ori mai puternic arde mult mai puțin… tu ai ars atât de puternic, Luke.” Actorul în vârstă de 49 de ani a încheiat mesajul adresându-i-se prietenului său: „Noapte bună, Dulce Prinț”.


Luke Perry a murit luni dimineața după ce a suferit un atac cerebral în urmă cu o săptămână. Mai mulți foști colegi de platou ai actorului au vorbit în urma decesului, printre care s-au numărat Ian Ziering și Shannen Doherty. „Dragă Luke, mă voi încălzi mereu cu amintirile prețioase pe care le-am trăit în ultimii 30 de ani. Călătoria să-ți fie însoțită de sufletele minunate care au plecat înaintea ta, așa cum ai făcut tu aici, pentru cei pe care i-ai lăsat în urmă”, a scris Ian la începutul acestei săptămâni.

Shannen Doherty a fost devastată în urma veștilor, postând pe contul personal de Instagram: „Sunt în șoc. Am inima frântă. Sunt devastată de pierderea prietenului meu. Am atât de multe amintiri cu Luke care mă fac să zâmbesc și care sunt pentru totdeauna întipărite în inima și mintea mea'.

Citește și:
Paris Jackson, primele reacții după apariția documentarului despre tatăl ei, „Leaving Neverland'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people