Paris Jackson, primele reacții după apariția documentarului despre tatăl ei, „Leaving Neverland”

Paris Jackson a transmis câteva mesaje pe Twitter despre "Leaving Neverland", documentarul în care tatăl ei, Michael Jackson, este acuzat de abuz sexual.

Paris Jackson, primele reacții după apariția documentarului despre tatăl ei, „Leaving Neverland”

Paris Jackson a răspuns acuzațiilor de abuz sexual aduse tatălui său, Michael Jackson în documentarul „Leaving Neverland”.

Potrivit acestui documentar, Michael Jackson ar fi molestat și abuzat mai mulți copii la faimoasa fermă Neverland. Fiica sa, modelul în vârstă de 20 de ani, a reacționat la un articol postat de Gay Star News pe social media, titlul acestuia fiind: „Paris Jackson crede că tatăl ei, Michael, este nevinovat de acuzațiile de abuz sexual”.

Aceasta a explicat pe Twitter că nu a oferit nici o declarație oficială în privința acuzațiilor aduse de Wade Robdson și James Safechuck în documentar și nici nu a vorbit despre cum îi afectează acest lucru cariera.

„De fapt, eu nu am făcut nici o declarație până acum, mai ales în ceea ce privește modul în care îmi afectează cariera”, a scris pe Twitter. „Voi exagerați. Cel puțin nu a fost un articol dezgustător”, a mai spus aceasta, adăugând: „Voi luați mai mult în serios viața mea decât o fac eu”.

Paris a răspuns și unui fan care a criticat presa pe Twitter, acesta acuzând publicațiile că publică minciuni și povești false. „Dacă toată lumea ar reacționa așa în privința acestor articole, ei ar înceta să fabrice minciuni și ar scrie știri adevărate”, a scris modelul.

Documentarul „Leaving Neverland” aduce din nou în discuție acuzațiile de abuz sexuale aduse lui Michael Jackson, deși acesta a fost declarat nevinovat în timpul proceselor care au avut loc înainte de moartea acestuia, în 2009.

Citește și:
Noul documentar în care Michael Jackson este acuzat de abuzuri sexuale a stârnit reacții dure din partea familiei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people