Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 17 ani. Mesajul emoționant transmis de prezentatorul TV: „Ești copilul perfect”

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 17 ani, iar prezentatorul TV i-a transmis un mesaj plin de emoție în mediul online.

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 17 ani. Mesajul emoționant transmis de prezentatorul TV: "Ești copilul perfect"

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 17 ani. Prezentatorul TV i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

În ziua în care fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani, prezentatorul a marcat acest moment cu o postare specială publicată pe contul personal de Instagram. Mesajul lui a fost însoțit de o imagine în care este alături de partenera lui de viață, Roxana Alexandru, și de fiica lor, Jasmina.

„La mulți ani, Jasmina și îți mulțumim pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Nu știu când au trecut 17 ani, dar voiam să îți spun că ești un copil minunat, cu un suflet bun și cald, ești deșteaptă și plină de viață și din fericire ai și mult umor. Pentru noi ești copilul perfect. La mulți ani și îți doresc să ajungi o bătrânică fericită!”, a fost mesajul scris de Virgil Ianțu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Virgil Iantu (@virgiliantuofficial)

De asemenea, și Roxana Alexandru i-a transmis fiicei sale un mesaj plin de emoție, alături de câteva cadre cu momente petrecute împreună cu Jasmina.

„La mulți ani, mamina bambinaa! Merită să te cheme Jasmina Maria Bucuria, pentru că asta ești, o bucurie de copil, plină de bucurie, de umor și bunătate! Ești așa cum te-am visat și imaginat acum mult timp ba chiar mai mult, ești perfecta noastră, fie că ești îmbufnată sau pusă pe glume❤️
Îți doresc să rămâi la fel de plină de bucurie și emoție, să te înconjori de oameni buni și la fel de luminoși ca și tine!
Ps. Și să continui să mă înțelegi când te bat la cap cu tot felul de lucruri”, a transmis Roxana Alexandru pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Roxana Alexandru (@rox_alexandru)

Virgil Ianțu trăiește de 20 de ani o poveste de dragoste cu Roxana Alexandru. În podcastul „Acasă la Măruță”, prezentatorul TV a făcut mărturisiri despre relația lor, dar a dezvăluit și cum a cerut-o în căsătorie pe partenera lui, deși nu au făcut până acum acest pas.

„E cerută, e acceptată, inclusiv eu sunt acceptat. Ne iubim de 20 de ani și ne cunoaștem de 22 de ani. Am cerut-o frumos de soție. În ziua în care s-a născut Jasmine, eu am pregătit un săculeț pe care i l-am pus la mânuță… și era și un inel și era și un bilețel pe care scria că „Tati este timid și dacă ai vrea să fii soția lui. Fac eu lucrul acesta pentru el.” Eram de față și a zis da. S-a bucurat de această cerere. Nu am apucat să ne căsătorim. Ea muncește, eu muncesc”, a declarat Virgil Ianțu.

Citește și:
Iulia Vântur a împlinit 42 de ani! Ce mesaj a transmis vedeta: „Sunt extrem de norocoasă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people