INNA a făcut dezvăluiri despre iubitul ei, Deliric, și planurile lor de Sărbători

INNA a făcut mărturisiri sincere despre relația cu iubitul ei, Deliric, dar și despre cum reușește rapper-ul să o surprindă.

INNA a făcut dezvăluiri despre iubitul ei, Deliric, și planurile lor de Sărbători

Anunțul că INNA și Deliric formează un cuplu a surprins pe toată lumea. Putem spune că la ora actuală formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

Relația dintre INNA și Deliric este din ce în ce mai serioasă. Artista a vorbit cu sinceritate într-un interviu pentru OK! Magazine despre iubitul ei, Deliric, mărturisind că se simte fericită alături de el. „Un om special. Alături de el sunt fericită.”

INNA a spus și cum anume o surprinde Deliric. „Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată.”

Și cum în această perioadă activitatea artiștilor a fost întreruptă, iar majoritatea concertelor s-au desfășurat în mediul online, artista a dezvăluit și planurile sale pentru sărbătorile de iarnă, mai ales că de Revelion nu va mai avea vreun concert, așa cum se întâmpla în trecut. „Petrec cu familia, în Bucureşti. Alte planuri nu am, nu este o perioadă în care să poţi face planuri, pentru că este impredictibil totul. Mama pregăteşte mâncare tradiţională şi ne bucurăm să fim împreună”, a declarat INNA pentru sursa citată.

Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, are 38 de ani și este unul dintre cei mai admirați rapperi din România, owner al brandului PORC și al FACEM Records, casă de discuri independentă de rap.

În octombrie, INNA și Deliric au plecat într-o vacanță în Dubai, prilej cu care și-au încântat fanii de pe rețelele de socializare cu imagini cu ei.

În luna august a anului 2020, INNA a confirmat în exclusivitate pentru ELLE că ea și Deliric formează un cuplu. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”, a declarat INNA. Înainte ca INNA să confirme relația, cei doi au mai fost surprinși împreună cu mai multe ocazii în București, exprimându-și afecțiunea în public, fără rețineri.

Citește și:
Lana Del Rey s-a logodit, relatează presa internațională

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people