Lana Del Rey s-a logodit, relatează presa internațională

Lana Del Rey s-a logodit cu iubitul ei, Clayton Johnson, relatează presa internațională, după ce se despărțise de fostul partener în martie anul acesta.

Lana Del Rey s-a logodit, relatează presa internațională

Lana Del Rey s-a logodit cu iubitul ei, Clayton Johnson, după o relație de câteva luni. Presa internațională a raportat evenimentul, care încă nu a fost confirmat de nici unul dintre parteneri. Totuși, Us Weekly și People susțin că dețin informația corectă, citând surse apropiate cuplului, care ar fi confirmat știrea.

Lana Del Rey și Clayton Johnson s-au logodit după ce au început o relație anul acesta, cântăreața despărțindu-se de fostul său partener, polițistul Sear Larkin, în luna martie. Cei doi formează un cuplu după ce au început să flirteze pe social media în luna august. Relația, vizibilă pentru toți cei care îi urmăreau pe cei doi, a evoluat de la comentarii cu ton de flirt la postări de videoclipuri.

Știrea că Lana Del Rey s-a logodit vine după ce artista a fost văzută în timpul performance-ului său pentru The Tonight Show purtând un inel de logodnă cu diamant, fără alte accesorii vizibile.

Clayton Johnson este chitarist, iar cel mai mare succes muzical al său a fost un cover pe care l-a realizat alături de frații săi, alături de care cântă în mod obișnuit și cu care postează pe un cont de YouTube, după piesa FourFiveSeconds, lansată în 2015 de Kanye West, Paul McCartney și Rihanna. Activitatea profesională a acestuia a mai constat și în contracte de modeling și apariții în videoclipuri muzicale pentru DNCE și Paris Hilton.

După apariția știrii că Lana Del Rey s-a logodit cu Clayton Johnson, confimată de mai multe surse pentru publicația People, presa a aflat detalii despre relația dintre cei doi. Astfel, s-a aflat că cei doi s-au întâlnit prin intermediul unei aplicații de dating, au început să interacționeze în social media în august, iar în noiembrie muzicianul a postat o imagine în care apăreau, discret, doar picioarele artistei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clayton Johnson (@claywatch)

Citește și:
S-au logodit Dakota Johnson și Chris Martin?

Foto: arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people