Încă un moment jenant între Donald Trump și soția sa, Melania

Donald Trump și soția sa, Melania, au fost protagoniștii unui moment destul de jenant care a devenit repede viral.

Încă un moment jenant între Donald Trump și soția sa, Melania

Donald Trump a susținut o conferință de presă la Casa Albă după ce el a fost achitat de către Senatul Statelor Unite ale Americii, în urma inculpării de către Camera Deputaților. Alături de el a fost și soția sa, Melania, iar cei doi au fost în centrul atenției după ce au avut parte de un moment la care cu siguranță nu ne-am fi așteptat.

Mai exact, atunci când Melania a venit lângă soțul său, Donald Trump, iar el a vrut să o sărute, se pare că Melania și-a întors obrazul, iar persoanele prezente nu puteau să nu imortalizeze momentul inconfortabil și să nu îl împărtășească pe rețelele de socializare. 


Cu toate acestea, Donald Trump a trecut peste acest moment și și-a arătat recunoștința față de familia sa care i-a fost alături. „Așadar, vreau să îi mulțumesc familiei mele pentru că a trecut alături de mine prin această situție. Urmează să candidez pentru președinție și, dacă voi câștiga, voi face o treabă grozavă”, a declarat Donald Trump.

În cadrul discursului său, el a ținut să își ceară iertare: „Vreau să-mi cer scuze familiei mele pentru că a fost nevoită să treacă prin această situație falsă. Și Ivanka este aici, și întreaga mea familie, inclusiv Barron. El este chiar acolo. Ridică-te, scumpo. Ivanka, mulțumesc, dragă”, a mai spus Donald Trump.

Donald Trump a fost achitat pentru acuzațiile de abuz de putere și obstrucționarea Congresului. Senatorul republican Mitt Romney a votat pentru condamnarea lui. Acest lucru înseamnă că alegerile prezidențiale care vor avea lor în noiembrie 2020 vor determina dacă Donald Trump își va păstra funcția sau nu.

Citește și:
Refuzul Prințesei Anne de a-l saluta pe Donald Trump a stârnit amuzamentul tuturor

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people