Încă un concurent a părăsit competiția Survivor România: „Nu am niciun regret”

Au trăit momente frumoase, dar și unele dificile. Au trecut împreună prin schimbări ale jocului, dar și printr-o Unificare superbă care le-a schimbat total energia.

Încă un concurent a părăsit competiția Survivor România: "Nu am niciun regret"

Săptămâna aceasta, concurenții au avut parte și de primele sărbători departe de casă. Toate fac parte din lecția de viață numită Survivor România! Aseară, o nouă concurentă a părăsit show-ul, însă cel mai puternic test al vieții lor merge mai departe. Au mai rămas 11 concurenți.

Jocul de Comunicare le-a adus zâmbetul pe buze încă de la început când au aflat că în cazul unei victorii ar putea să discute printr-un apel vocal cu prietenii lor apropiați. Cu dorința de a primi vești de acasă, dar și de a auzi vocea unor oameni care le sunt alături de mult timp, cele două triburi nu s-au dat în lături de la luptă. După un joc echilibrat, Vulturii au reușit să câștige pentru a doua oară la rând, recompensa de Comunicare!

Ajunși la Consiliul de Eliminare, Vulturii s-au văzut nevoiți să lase deoparte bucuria obținută la joc, având în vedere că un membru al echipei trebuia să plece acasă, cei propuși spre eliminare din cadrul echipei lor fiind Elena Chiriac, Marian Drăgulescu și Alexandra Duli.

Daniel Pavel a fost cel care a anunțat că Survivor România s-a încheiat pentru Alexandra Duli, fosta membră a echipei Războinicii.

„Știam… Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață. Și celor care m-au votat și au crezut în mine. Nu știu ce să zic, îmi pare foarte rău că s-a terminat experiența, chiar dacă m-am așteptat. Nu am niciun regret, am fost eu sută la sută, guralivă, nebună. Vă iubesc pe toți. O să îmi fie dor de voi.”, a spus Alexandra Duli, printre lacrimi.

Au mai rămas doar câteva zile până când cea mai puternică competiție revine cu o nouă ediție. Cei 6 Tigrii și 5 Vulturi sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun în probe din ce în ce mai grele. Cine va face noi pași spre final, aflăm duminică, de la ora 20:00 și luni și marți, de la 20:30.

Citește și:
Magda Pălimariu, declarații despre viața în Norvegia. Cum s-a adaptat vedeta și cu ce se ocupă acum

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people