Încă un concurent a părăsit competiția Survivor România: „Am învățat lecții de la fiecare în parte”

Au trăit momente frumoase, dar și unele dificile. Au trecut împreună prin schimbări ale jocului, dar și printr-o Unificare superbă care le-a schimbat total energia.

Încă un concurent a părăsit competiția Survivor România: "Am învățat lecții de la fiecare în parte"

S-a mai încheiat o săptămână, iar concurenții continuă să demonstreze că sunt pregătiți să depășească orice provocare oferită de competiție. Au fost adversari, apoi au trecut prin Unificare, dar s-au trezit și cu o schimbare a triburilor. Cu fiecare zi și etapă au învățat că jocul este surprinzător. Însă nimic nu le stă în cale în drumul spre marea finală Survivor România! Aseară, încă o concurentă a plecat acasă. Au mai rămas doar 10 în luptă!

Șansa de a comunica prin apel vocal cu cei de acasă, cu familia care trăiește alături de ei fiecare victorie, emoție sau suferință! Aceasta a fost miza Jocului de Comunicare, așa că a fost normal ca fiecare concurent să dea tot ce avea mai bun. Fără probleme reale puse de Tigri, Vulturii au reușit cea de-a treia victorie a săptămânii, cu scorul de 8 la 4. Astfel, Alex Delea, Blaze, Elena Chiriac, Doru și Marian au avut șansa de a auzi vocea unor oameni care îi iubesc și îi susțin, indiferent de situație.

Seara a continuat la Consiliul de Eliminare, acolo unde Tigrii așteptau rezultatul votului celor de acasă. În urma nominalizării colective, numele propus spre eliminare a fost cel al lui TJ Miles. Ionuț Popa a nominalizat-o în mod direct pe Mari, iar Alex Nedelcu pe Oana. Cu multe emoții, cei trei nominalizați au așteptat să primească de la Daniel Pavel vestea care urma să le schimbe traseul în joc. Cea care a fost eliminată este Mari Fica, fostă concurentă din echipa Faimoșilor.

„Știam că o să vină și momentul acesta. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Sunt mult mai puternică decât am venit, chiar am evoluat. Nu pot să uit ziua în care am venit. Am învățat lecții de la fiecare în parte, lecții multe și frumoase. Plec mai puternică. Am vrut să vin la Survivor ca să îmi demonstrez ca eu și în viața de zi cu zi am fost un Survivor. Mulțumesc pentru tot!”, a declarat cu emoție Mari Fica.

O etapă s-a mai încheiat, o nouă săptămână stă să înceapă în Republica Dominicană. Cei zece concurenți rămași în competiție sunt gata să continue parcursul în cea mai mare provocare a vieții lor.

Citește și:
GALA MET 2022 – Cele mai HOT cupluri de vedete

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people