În sfârșit! Adele pregătește lansarea unei noi piese, după 6 ani de pauză

Cum le-a dat Adele de veste fanilor că lansează un nou cântec pe 15 octombrie.

În sfârșit! Adele pregătește lansarea unei noi piese, după 6 ani de pauză

Pe 5 octombrie, Adele le-a dat fanilor o veste pe care aceștia o așteaptă deja de ani buni. Cântăreața a apelat la social media pentru a anunța că pe 15 octombrie lansează o nouă piesă, intitulată Easy On Me, și chiar a împărtășit 15 secunde din videoclipul cântecului. În acesta, Adele, aflată la volan, bagă o casetă într-un vechi casetofon, dă play și conduce cu o mână pe afară, în timp ce pe geamul mașinii zboară foi cu partituri.

Acesta va fi primul single de pe albumul 30, care va fi cel mai probabil lansat înainte de sfârșitul anului, la 6 ani distanță de albumul 25. De la acel album de mare succes, Adele a trecut printr-un divorț, un subiect care cu siguranță va fi atins în piesele ei, și a slăbit radical.

Adele, cunoscută pentru faptul că-și intitulează albumele în funcție de vârsta pe care o are la lansarea lor, are acum 33 de ani, dar 30 a fost un număr important pentru ea.

Privind înapoi la ce a însemnat pentru ea anul 2019, cel în care a divorțat de Simon Konecki, ea a scris pe Instagram, la împlinirea a 31 de ani: „La 30 de ani am fost atât de greu încercată, dar îmi asum asta și fac tot posibilul să învăț. Indiferent cât de mult trăim, viața este constantă și complicată uneori. M-am schimbat drastic în ultimii câțiva ani și încă mă schimb și este în regulă. 31 va fi un an important și îl voi petrece pe tot concentrându-mă asupra mea. Pentru prima dată după un deceniu, sunt gata să simt lumea din jurul meu și să privesc spre cer. Fiți blânzi cu voi înșivă, oameni suntem, mergeți încet, puneți telefonul jos și râdeți în hohote cu orice ocazie. Învățați să vă iubiți cu adevărat pe voi înșivă, tocmai mi-am dat seama că este mai mult decât suficient.”

Fanilor care insistau cu întrebările privitoare la apariția unui nou album, Adele le-a transmis afectuos atunci: „Turmă de sălbatici ce sunteți, 30 va fi un disc drum n bass ca să vă fac în ciudă”.

Citește și:

Este oficial! Adele și Rich Paul formează un cuplu, iar această imagine este dovada

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people