Adele dezvăluie care este cartea care i-a schimbat viața

Adele a trecut printr-o transformare remarcabilă în ultima vreme, iar recent artista a dezvăluit că o carte a reușit să îi schimbe modul de a gândi.

Adele dezvăluie care este cartea care i-a schimbat viața

Adele a luat pe toată lumea prin surprindere cu noile schimbări privind stilul ei de viață. Foarte mulți au blamat-o pentru faptul că a slăbit destul de mult, însă au fost destui cei care au apreciat-o și au susținut-o. 

Recent, artista în vârstă de 32 de ani le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram faptul că o carte a reușit să îi schimbe complet felul de a gândi. Este vorba despre cartea Untamed scrisă de autoarea Glennon Doyle și care surprinde modul prin care ne putem simplifica mult mai mult viața dacă încetăm să mai avem așteptări și să îi mulțumim pe ceilalți. 

Adele și-a îndemnat fanii să o citească, mărturisind că: „Sunt atât de pregătită pentru mine după ce am citit cartea asta.”

Artista a rămas impresionată de carte și a aflat cu această ocazie o mulțime de lucruri noi. „Niciodată nu am știut că eu sunt singura responsabilă pentru propria mea fericire și libertate. Cine știa că propria noastră eliberare îi face liberi și pe cei din jurul nostru? Pentru că eu nu știam. Mă gândeam că suntem nevoiți să fim stresați, descurajați, confuzi și egoiști, asemenea unui personaj Disney”, a mai spus Adele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

If youre ready – this book will shake your brain and make your soul scream. I am so ready for myself after reading this book! Its as if I just flew into my body for the very first time. Whew! Anyone who has any kind of capacity to truly let go and give into yourself with any kind of desire to hold on for dear life – Do it. Read it. Live it. Practice it. We are a lot! But we are meant to be a lot! .. A good life is a hard life!' Read this book and have a highlighter on hand to make notes because youll want to refer back to it trust me! I never knew that I am solely responsible for my own joy, happiness and freedom!! Who knew our own liberation liberates those around us? Cause I didnt!! I thought we were meant to be stressed and disheveled, confused and selfless like a Disney character! ProBloodyFound!! Youre an absolute don Glennon ♥️

O postare distribuită de Adele (@adele) pe

Cartea a fost lansată în martie, chiar înainte de izbucnirea pandemiei în Statele Unite și deja a primit aprecieri din partea mai multor vedete, precum Mandy Moore, Chelsea Handler și Reese Witherspoon.

Încă din luna mai, atunci când artista a împlinit 32 de ani, am putut vedea că Adele a slăbit extrem de mult, după ce a postat o fotografie care a devenit rapid virală. Artista chiar a fost acuzată că a făcut această schimbare pentru publicitate, însă o sursă a declarat că ea a avut alte motive care au determinat-o să își schimbe stilul de viață. „Adele a slăbit pentru ea. Faptul că s-a mutat în Los Angeles, acumulat și cu presiunea de a arăta într-un anumit fel venită din partea industriei, cu siguranță acestea au fost lucrurile care au motivat-o”, a spus sursa pentru Hollywood Life.

Citește și:
Selfie inedit și foarte amuzant cu Ryan Reynolds și Blake Lively

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people