Imagini rare cu Knox, fiul fostului cuplu Brad Pitt & Angelina Jolie

Knox, fiul fostului cuplu Brad Pitt & Angelina Jolie, a avut recent o apariție surprinzătoare. Cum arată acum tânărul în vârstă de 13 ani?

Imagini rare cu Knox, fiul fostului cuplu Brad Pitt & Angelina Jolie

Knox Jolie-Pitt, fiul fostului cuplu Brad Pitt & Angelina Jolie, a fost surprins recent în Los Angeles. În ciuda celebrității de care au parte părinții săi, tânărul în vârstă de 13 ani este discret când vine vorba de apariții publice. 

De data aceasta, Knox Jolie-Pitt a fost fotografiat de către paparazzi în timp ce ce îndrepta spre cursurile de arte marțiale.

Acesta purta o îmbrăcăminte specifică acestei activități și nu era alături de mama sa, Angelina Jolie, așa cum ne-am fi așteptat, ci părea să fie însoțit de o femeie care purta o rochie cu un imprimeu floral.

Asemănarea dintre Knox și celebrul său tată, Brad Pitt, este izbitoare. Knox a fost văzut ultima dată în public în New York, la scurt timp după ce Angelina Jolie și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei șase copii. Aceștia au surprins-o pe actriță cu o cină specială pe 4 iunie, atunci când a împlinit 46 de ani.

Într-un interviu din septembrie 2021 pentru The Guardian, Angelina Jolie a vorbit sincer despre cum o afectează lunga bătălie pentru custodia copiilor săi cu Brad Pitt. Actrița a mărturisit că s-a temut pentru siguranța copiilor ei în timpul căsniciei cu faimosul actor.

Angelina Jolie a spus că decizia de a divorța de Brad Pitt nu a fost deloc una ușoară. „Nu sunt genul de persoană care ia ușor decizii ca deciziile pe care a trebuit să le iau. Au trebuit să se întâmple multe ca să fiu într-o poziție în care să simt că trebuie să mă despart de tatăl copiilor mei.”

Angelina Jolie a depus actele pentru divorț în 2016, după un conflict ce ar fi izbucnit la bordul unui avion particular în care se afla cuplul alături de copii. Surse din apropierea fostului cuplu afirmă că Pitt ar fi fost violent cu Maddox, la acea vreme în vârstă de 15 ani. Copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie se vor afla în custodia ambilor părinți, după un proces care a stabilit acest lucru după mai bine de cinci ani. Actorul în vârstă de 57 de ani a reușit să obțină, în cele din urmă, custodie comună, însă se pare că Jolie va lupta în continuare pentru a obține o custodie exclusivă.

Citește și:
Adevărul despre relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd a ieșit la iveală

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people