Imagini RARE cu cele două fiice ale actriței Drew Barrymore

Drew Barrymore a postat de Valentine's Day o serie de fotografii haioase în care apare alături de familie, prieteni și fostul soț, Will Kopelman.

Imagini RARE cu cele două fiice ale actriței Drew Barrymore

Cu ocazia Valentine’s Day, Drew Barrymore ne-a lăsat să aruncăm o privire asupra amintirilor sale de familie!

În vârstă de 45 de ani, actrița a postat duminică pe Instagram o serie de fotografii vechi alături de fiicele sale Frankie (6 ani) și Olive (8 ani), diverși membri ai familiei dar și prieteni-vedete precum Cameron Diaz, Jimmy Fallon, Gwyneth Paltrow sau Nicole Richie.

Fostul soț al lui Drew Barrymore, Will Kopelman, apare și el în unele fotografii – într-una dintre ele, cei doi apar împreună cu fiicele lor mâncând bezele rumenite pe foc de lemne, în timp ce în alta cele două fetițe pozează alături de mama lor în fața unui aparat care ghicește viitorul.

„#REMEMBERCLOSENESS (să ne amintim să ne apropiem) este un hashtag nefolosit. Să îl umplem ASTĂZI!!!!”, a scris Barrymore pe Instagram în descrierea pozelor. „Îmi lipsesc prietenii și familia și APROPIEREA astăzi”, a continuat ea. „Să ne amintim de vremurile în care nu ne gândeam că ne îmbulzim! Ne îmbrățișam, ne strângeam. Ghemuiți, cât mai comozi și liberi.”

„Am nevoie de aceste aduceri aminte, pentru că totul devine o iluzie încețoșată și nu mai rezist…” mărturisește actrița Drew Barrymore în postarea sa din social media. „Aceste fotografii sunt comoara mea. Și pur și simplu am avut nevoie să le public ca să încerc să rămân pozitivă și să îmi aduc aminte de cum obișnuiam să iubim și să trăim.”

Drew Barrymore le-a transmis fanilor și urmăritorilor săi urări de Valentine’s Day spunând că își dorește să-și petreacă ziua „învăluită în iubire, chiar dacă doar prin amintiri și fotografii.” Postarea a fost ulterior ștearsă.

Barrymore și Kopelman, în vârstă de 42 de ani, continuă să își crească fiicele împreună chiar dacă s-au despărțit în aprilie 2016, după 4 ani de căsnicie. Recent, Will Kopelman s-a logodit cu Alexandra Michler, directorul departamentului de modă de la Vogue.

În septembrie anul trecut, Drew Barrymore a mărturisit pentru People de ce a ales să își țină copiii departe de ochii presei, chiar dacă a vorbit întotdeauna deschis și sincer despre viața sa personală:

„Viața mea cu copiii, ceea ce simt, e totul pe tavă – dar Olive și Frankie nu sunt”, spunea Drew la acel moment. „Din cauza experiențelor pe care le-am avut eu, nu mă vând pe mine cu ajutorul copiilor. Nu o voi face. Dar să ignor de tot acea parte din viață m-ar transforma într-un robot. Așa că e într-adevăr palpitant să îmi dau seama cum să îi aduc în peisaj și să îi integrez acolo, într-un mod decent și plăcut pentru mine.”

Citește și:
Anunțul lui Meghan Markle despre sarcină are semnificații speciale, ascunse în detalii

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people