Imagini inedite cu Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei, publicate pentru prima dată

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au sărbătorit aniversarea a 5 ani de la nunta lor.

Imagini inedite cu Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei, publicate pentru prima dată

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei, acum Duce și Ducesă de Värmland, au sărbătorit aniversarea a 5 ani de la nuntă prin publicarea unor imagini inedite, nemaivăzute până acum, din ziua căsătoriei lor.

Nunta cuplului regal al Suediei a avut loc la Capela Regală din cadrul Palatului Regal din Stockholm, pe 13 iunie 2015. Ceremonia a fost urmată de o recepție și o cină formală.

În ceea ce privește imaginile date publicității, acestea îl prezintă pe Prințul Carl Philip fiind ajutat de cavalerul de onoare, Jan-Åke Hansson, ca să îmbrace uniforma militară, și pe Prințesa Sofia făcând poze împreună cu tatăl ei, Erik Hellqvist. Nu lipsesc imagini inedite din cadrul ceremoniei religioase, dar și de la recepție.

Textul care acompaniază postarea este un citat din discursul pe care Prințul Carl Philip l-a susținut la nuntă: „Uneori, trebuie să faci o alegere crucială; o alegere care îți determină întregul viitor și ceea ce ești și, mai mult, ceea ce vrei să devii. De multe ori este nevoie de curaj. Curajul de a nu alege calea cea ușoară doar pentru că este ușoară, ci curajul de a sta pe calea plină de obstacole numai pentru că aceasta este calea cea bună”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au doi copii, Prințul Alexander, în vârstă de doi ani, și Prințul Gabriel, în vârstă de patru ani.

Citește și:
Kate Middleton, sursă de inspirație pentru Prințesa Sofia a Suediei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people