Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Țiriac. Cum arată astăzi Karim

Cum arată Karim, fiul pe care Ion Țiriac îl are din relația cu Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană?

Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Țiriac. Cum arată astăzi Karim

Ion Țiriac a fost mereu discret când a fost vorba despre viața sa personală. Omul de afaceri și fostul tenismen are trei copii din două relații anterioare. 

În 1963, Ion Țiriac s-a căsătorit cu Erika Braedt, o fostă handbalistă, iar după doi ani s-au despărțit. El a format un cuplu cu fotomodelul Mikette von Issenberg, alături de care are și un copil, pe Alexandru Ion Țiriac. Fostul jucător de tenis a fost împreună și cu Heather MacLachlan, din 1984 până în 1992.

Ion Țiriac mai are doi copii din relația cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad, pe Ioana Natalia și Karim. Fostul tenismen și Sophie Ayad s-au cunoscut la München în anul 1992, prin intermediul unei prietene, Barbara Becker.

În timp ce Ioana Natalia este activă pe Instagram și împărtășește des imagini cu fanii ei, nu același lucru am putea spune despre Karim, fratele ei, care a studiat științe politice în Statele Unite ale Americii, și care este rezervat în ceea ce privește aparițiile publice. Dar, cu toate acestea, Karim apare într-o fotografie, publicată recent chiar de către mama lui. Sophie Ayad mai are o fiică, pe nume Jasmin, alături de un bărbat italian. Cei doi s-au căsătorit la Monaco, în 2005, dar în 2013 au divorțat. 

Într-un interviu pentru PRO TV din 2018, Sophie Ayad făcea mărturisiri despre fostul ei partener, Ion Țiriac, alături de care are doi copii. La acea vreme, dezvăluia că a învățat foarte multe de la fostul tenismen.

„Ion Țiriac a fost marea mea dragoste. Îl respect și acum foarte mult și, după părerea mea, este cel mai inteligent om pe care îl cunosc. Tot ce știu am învățat de la el. Deseori aveam puncte divergente și ne certam, dar am învățat că el vede lucruri pe care eu nu le înțelegeam. Cred că eram prea tânără când ne-am cunoscut. Sunt foarte apropiată de fiul meu, și asta e și pentru că eram foarte tânără când l-am născut. Comunicăm în permanență și îl iubesc din toată inima. (…) Fără nici o îndoială, Karim este un lider adevărat, care seamănă cel mai mult cu tatăl lui”, a declarat Sophie Ayad pentru PRO TV.

Citește și:
Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „Este o perioadă sensibilă'

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people