Idris Elba, DJ la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, face dezvăluiri despre evenimentul regal

Idris Elba a dezvăluit că a fost DJ la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, din luna mai a anului trecut.

Idris Elba, DJ la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, face dezvăluiri despre evenimentul regal

Idris Elba nu este doar un actor excepțional, ci și un DJ priceput. De fapt, face cu atât de multă pasiune acest hobby încât a fost rugat de Prințul Harry să pună muzică la recepția organizată după nunta regală.

Actorul în vârstă de 46 de ani a vorbit îmtr-un interviu acordat BBC Radio 1Xtra despre cum s-a desfășurat recepția și a dezvăluit că Meghan Markle a avut un cuvânt important de spus în ceea ce privește muzica pe care el a mixat-o la petrecere.

„Meghan mi-a trimis un playlist cu câteva melodii pe care ea și le dorea”, a dezvăluit actorul. Întrebat care au fost acele melodii, actorul a preferat să spună doar că piesele „aparțineau unor artiști cunoscuți pe coasta de vest a Americii”, fără a dezvălui numele lor.

„Nu o să dezvălui exact cum a fost, nu este corect”, a mai spus Elba. „Întreabă-i pe Meghan și Harry”.

Idris Elba și Prințul Harry s-au cunoscut prin intermediul organizației Prințului Charles, The Princes Trust, care, potrivit afirmațiilor lui, l-a ajutat în cariera de actor. Încă de atunci, Idris se implică în acțiunile caritabile realizate de fundație, luând parte la proiecte alături de Prințul William și Kate Middleton.

Citește și:
Cum Sabrina Dhowre, soția lui Idris Elba, i-a schimbat acestui părerea despre căsătorie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people