Hugh Jackman dezvăluie secretul căsătoriei de 22 de ani cu Deborra-Lee Furness

Relațiile vedetelor se destramă din ce în ce mai des și chiar după mulți ani de căsătorie, multe dintre cuplurile de celebrități decid să se despartă.

Hugh Jackman dezvăluie secretul căsătoriei de 22 de ani cu Deborra-Lee Furness

Căsătoria lui Hugh Jackman cu Deborra-Lee Furness reprezintă un model atât pentru alte vedete de la Hollywood, cât și pentru noi toți.

Într-un interviu acordat recent publicației Closer Weekly, Hugh Jackman a vorbit despre succesul căsătoriei sale și secretele unei relații de lungă durată.

„Trebuie doar să găsești persoana potrivită”, a declarat actorul. „Este important, dar atât de simplu. Când te întâlnești cu cineva, iese la iveală cea mai bună versiune a ta”.

Deși a devenit un superstar după rolurile din filme cu mare succes la box-office precum X-Men și Wolverine, Hugh Jackman a vorit în numeroase ocazii despre efectele pozitive pe care le-a avut soția lui asupra carierei sale.

„Familia mea și Deb s-au sacrificat pentru mine”, a recunoscut Jackman într-un alt interviu acordat publicației Who.

Actorul nu contenește cu declarațiile de dragoste la adresa soției sale. Invitat în emisiunea lui Ellen Degeneres, el a vorbit despre Deborra-Lee Furness, spunând: „Este cel mai important lucru care mi s-a întâmplat și este din ce în ce mai grozav”.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul Corelli', în 1995 și s-au căsătorit un an mai târziu, în februarie 1996. Acestia au adoptat doi copii, Ava și Oscar, după ce Deborra a pierdut două sarcini.

Citește și:
Ryan Reynolds răspunde zvonurilor potrivit cărora el și Blake Lively vor divorța

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people