Halsey este însărcinată cu primul copil

Halsey este însărcinată cu primul copil. Celebra artistă în vârstă de 26 de ani a împărtășit vestea pe rețelele de socializare.

Halsey este însărcinată cu primul copil

Halsey este însărcinată cu primul copil. Artista în vârstă de 26 de ani a vorbit cu sinceritate în trecut despre avortul spontan pe care l-a suferit, dar și despre lupta cu endometrioza. 

Vestea că Halsey este însărcinată a venit din partea cântăreței pe contul de Instagram, acolo unde a făcut publice și primele fotografii cu burtica de gravidă. „Surpriză!”, a scris Halsey alături imaginile cu ea însărcinată. Cântăreața a dezvăluit cu această ocazie și cine este partenerul ei, etichetându-l pe Alev Aydin în aceste imagini.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de halsey (@iamhalsey)


Halsey este una dintre vedetele care a vorbit deschis despre endometrioză. În 2018, artista a dezvăluit că a pierdut o sarcină în timpul unui turneu. „Am descoperit că sunt însărcinată și înainte de a realiza ce înseamnă asta pentru mine, pentru viitorul meu, pentru cariera mea, pentru relația mea, următorul lucru de care îmi amintesc este că mă aflăm pe scenă și am pierdut sarcina în mijlocul concertului”, spunea Halsey la vremea respectivă.

Halsey și Alev Aydin au fost discreți cu privire la relația lor. Cei doi au fost surprinși împreună în luna octombrie a anului 2020, în Los Angeles. Alev Aydin, în vârstă de 37 de ani, este producător, regizor și scenarist. Alev a scris și a produs Small Shots (2017), o miniserie de opt episoade de pe Netflix. El a produs și scurtmetrajul HipMen: Los Angeles. A scris și a jucat în filmul Lonely Boy (2013). În 2018, a apărut în thriller-ul Cruel Hearts. De asemenea, între 2008 și 2010 a jucat în General Hospital.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alev Aydin (@zoneaydin)

Din 2015 și până la începutul anului 2020, Halsey a strâns peste 25 de miliarde de stream-uri la nivel internațional și a vândut peste 11 milioane de albume, a avut concerte pe 5 continente, a fost nominalizată la premiile GRAMMY și a apărut în numeroase reviste, cum ar fi Rolling Stone, Cosmopolitan, Forbes, Billboard și Playboy. Halsey a susținut mai multe cauze în care crede și a vorbit public despre drepturile femeilor și ale comunității LGBTQ.

Citește și:
Cine e românca Grațiela Brâncuși, căsătorită cu celebrul actor Tim Robbins?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people