Cine e românca Grațiela Brâncuși, căsătorită cu celebrul actor Tim Robbins?

Românca Grațiela Brâncuși a fost căsătorită în secret cu Tim Robbins. Căsătoria lui a fost făcută publică abia acum, când actorul a înaintat divorțul.

Cine e românca Grațiela Brâncuși, căsătorită cu celebrul actor Tim Robbins?

Nimeni nu a știut că Grațiela Brâncuși a fost căsătorită cu actorul, producătorul, scenaristul și muzicianul Tim Robbins, cunoscut pentru rolurile din The Shawshank Redemption, Mystic River (pentru care a primit și un trofeu Oscar), Short Cuts și The Player și multe altele.

Despre mariajul dintre cei doi s-a aflat abia acum, când Tim Robbins, în vârstă de 62 de ani, a cerut divorțul de Grațiela Brâncuși (30 de ani), cu care ar fi avut o relație încă din 2018. Nici unul dintre ei nu a confirmat între timp relația, dar au apărut împreună de câteva ori pe covorul roșu și au fost fotografiați petrecând timp împreună cu copiii lui Robbins, pe care acesta îi are din relația sa de lungă durată cu actrița Susan Sarandon.

Robbins a fost într-o relație cu Susan Sarandon începând cu anul 1988, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Bull Durham, și au doi fii: John „Jack” Henry și Miles Robbins. Sarandon și Robbins s-au despărțit în 1999.

Căsătoria cu Grațiela Brâncuși ar fi prima pentru Tim Robbins, însă nu este clar unde s-au cunoscut aceștia. Se știe faptul că Robbins a vizitat România în 2016, ca invitat al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, deci o primă întâlnire ar fi putut să aibă loc acolo.

Grațiela Brâncuși a lucrat, în trecut, înainte de mutarea în Statele Unite ale Americii, pentru agenția Dăescu Borțun Olteanu, ca PR executive, și, conform profilului ei de pe Linkedin, a devenit mai apoi PR Manager. În prezent, aceasta lucrează ca director de marketing și comunicare la The Actors’ Theater.

Grațiela Brâncuși a studiat jurnalism și comunicare și a mai lucrat ca digital content manager pentru brand-ul românesc PORC (deținut de rapper-ul Deliric, cu care aceasta ar fi avut o relație, spun surse apropiate acesteia. Acum, Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, se află într-o relație cu INNA.).

Știre în curs de actualizare.

Citește și:
Care este afecțiunea de care suferă Anca Serea încă din adolescență

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people