Prințul William nu ar avea nicio problemă dacă cei trei copii ai săi ar face parte din comunitatea LGBTQ+

Prințul William a fost într-o vizită zilele trecute la The Albert Kennedy Trust, unde a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor pe care le-a primit de la cei prezenți.

Prințul William nu ar avea nicio problemă dacă cei trei copii ai săi ar face parte din comunitatea LGBTQ+

Prințul William a fost întrebat de un participant la eveniment cum ar reacționa dacă unul dintre cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte sau Prințul Louis i-ar spune, într-o zi, că face parte din comunitatea LGBTQ+.

El a precizat că, de fapt, el și Kate chiar s-au gândit la acest subiect și au discutat despre el. Mai mult decât atât, pentru el acest lucru ar fi „absolut în regulă”, dar își face probleme pentru modul în care aceștia ar fi tratați de către public dacă ar dezvălui acest aspect și că ar încerca să îi susțină cât de bine poate.

„Chiar m-am gândit la acest lucru recent pentru că mai mulți părinți mi-au spus că și ei se gândesc”, a răspuns Prințul William. „Nu începi să te gândești cu adevărat la acest lucru până când nu devii părinte și cred că pentru mine acest lucru ar fi absolut în regulă. Singurul lucru de care sunt îngrijorat este cum ei, datorită rolurilor pe care copiii mei le au, ar urma să fie înțeleși și văzuți”.

Prințul a mai dezvăluit că a avut această discuție și cu soția lui. „Deci, eu și Catherine am vorbit foarte mult despre acest subiect pentru a ne asigura că suntem pregătiți. Cred că cel mai important aspect este comunicarea, indiferent de situație. Ăentru a putea înțelege complet lucrurile, trebuie să vorbești despre ele și să te asiguri că îi susțini pe cei de lângă tine pe toată durata procesului. Nu îmi fac probleme pentru ei pentru că ar fi gay, mă îngrijorează modul în care va reacționa toată lumea, cum îi va vedea și apoi presiunea care se va pune pe ei în acel moment”.

Citește și:
Prințul George și Prințesa Charlotte, din nou în centrul atenției

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people