Prințul George și Prințesa Charlotte, din nou în centrul atenției

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Prințului William se va căsători cu o profesoară de la școala unde învață Prințul George.

Prințul George și Prințesa Charlotte, din nou în centrul atenției

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt deja obișnuiți cu participarea la nunți, unde au de obicei și roluri importante precum cele de pageboy și domnișoară de onoare. În ultimii ani, ei au avut astfel de atribuții atât la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, la cea a Prințesei Eugenie, dar și la căsătoria unora dintre cei mai buni prieteni ai mamei lor, Sophie Carter și Robert Snuggs.

Ei își vor relua aceste roluri la căsătoria lui Thomas van Straubenzee, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Prințului William, cu Lucy Lanigan-OKeeffe, care este profesoară la Thomas’s Battersea, școala unde învață Prințul George, aceeași unde va învăța și Prințesa Charlotte din această toamnă.

Potrivit reporterului regal Roya Nikkhah, cuplul s-a logodit recent și, deși nu este clar cum cei doi s-au cunoscut, „nu ar fi nicio surpriză ca Prințul William sau soția lui, Kate, să fi avut o contribuție”.

Nu sunt cunoscute detalii despre această nuntă – când și unde va avea loc – însă cuplul regal și cei doi copii vor avea cu siguranță roluri importante în cadrul ceremoniei.

Familia van Straubenzee este foarte apropiată membrilor din familia regală britanică. Thomas, dar și frații lui, Charlie și Henry, au învățat la Ludgrove School, aceeași școală pe care au frecventat-o și Prințul William și Prințul Harry, acolo devenind și buni prieteni. Thomas este și nașul Prințesei Charlotte, în timp ce despre fratele acestuia, Charlie, se presupune că va fi unul dintre nașii lui Archie, fiul Prințului Harry și Meghan Markle.

Citește și:
Kate Middleton vorbește despre cum se simte Prințesa Charlotte în privința începerii școlii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people