Gwyneth Paltrow a pozat nud la 48 de ani

Actrița Gwyneth Paltrow a împlinit 48 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere pozând nud, împărtășind fotografia și cu fanii ei.

Gwyneth Paltrow a pozat nud la 48 de ani

Pe 27 septembrie, Gwyneth Paltrow a împlinit vârsta de 48 de ani și a sărbătorit într-un mod inedit, și anume pozând nud.

Actrița le-a împărtășit fotografia nud cu ea fanilor de pe Instagram, alături de o descriere prin care le mulțumește pentru toate urările pe care le-a primit de ziua ei. „Azi, în nimic altceva decât costumul Evei.. vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua mea”, a scris Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow a fost mereu sinceră cu privire la procedurile pe care le folosește pentru a-și îngriji pielea. Actrița a dezvăluit recent pe Instagram faptul că are grijă de pielea ei, se hidratează corespunzător și nu uită să facă și mișcare. De asemenea, ea a mărturisit că apelează și la anumite injecții antirid.

Actrița face și meditație, după cum le-a spus și ea celor de la People. „Dimineața meditez. În timpul izolării mi-am reluat meditația. Fac asta în fiecare dimineață după ce mă trezesc, timp de 20 de minute. Soțul meu tocmai a învățat meditația transcendentală. Facem împreună asta, ceea ce este foarte frumos.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

În ceea ce privește alimentația, Gwyneth Paltrow a declarat într-un interviu pentru Harper’s Bazaar UK că nu obișnuiește să mănânce micul dejun și că la prânz preferă să mănânce salate sau alimente pentru detoxifierea organismului.

Citește și
Brooke Shields arată spectaculos în costum de baie la 55 de ani

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video